Mit csináljak, hogy lekopjon az apósom rólunk?
úristen, ilyen létezik?! hát nem tudom mit csinálj, ahogy olvastam az írásod, a gyomrom forgott!
ha máshogy nem megy, sértsd meg, mert ezek szerint ennyire egy tapintatlan ***sz.. meg a pároddal is beszélj, hogy mennyire irritál téged apósod viselkedése, mondd el, hogy a párodat szereted, de az apja viselkedése undorító, nem bírod elviselni, és félsz, hogy előbb-utóbb rá fog menni a kapcsolatotok! kérd meg, hogy tegye helyre az apját, mert ha nem, akkor majd te vagy az apukád helyreteszi, de ez így nem maradhat!
meg mi az, hogy elviszi, ami megtetszik neki?!?! az is lopásnak számít, hiába rokon!! ott törném le a kezét!
sok sikert, és kitartást! remélem minél előbb megoldódik ez a nem is kicsi probléma!!
ui.: most belegondoltam, és ha egyszer nektek kislányotok lesz, akkor majd őt is zaklatni fogja?!?!?!
előző vagyok!
és soha ne engedd be, ha egyedül vagy otthon!!!!! sőt, legjobb lenne, tudatni vele, hogy ímg nem vesz vissza, addig nem látjátok szívesen!
Az öreg elől nem menekülni kellene haláláig, hanem rendesen megmondani a pároddal kézenfogva a frankót!
PL: Pista bácsi idefigyeljen: együtt vagyok kapcsolatban a fiával, eljegyztük egymást, és ha maga felé volna egy minimális érdeklődésem is már kerestem volna a társaságat..ezennel megkérem, hogy ne keressen minket, majd a kisfia átmegy, ha érdeklődik maga iránt, de itt a cselekedetei miatt nem látom szívesen.
És nyugodtan sértd meg-ő is egyfolytában téged sérteget a zaklatással. Vén kujon-menjen ahova gondolom!Mindenekelőtt bármi a terved oszd meg a pároddal, hogy nehogy ő felreértsen valamit és tényleg baj legyen...De ha a párod ezt tudja, miért nem cselekszik???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!