Apósom rám hajtott, mit csináljak?
Hogyan mondjam el a páromnak?
Veletek történt már ilyen?
22/L
mondd meg a papának,hogy nézegesse csak a feleségét,mert ha elmondod akkor a fia és a felesége egyszerre teszi ki a szűrét...
undoritó h van ilyen...én leendő apósom sztem rám se tudna ÚGY nézni,hanem inkább mint a lányára...
jesszus, mesélj!:S
hátha úgy többet tudunk mondani
nálad mit jelent az hogy rád hajtott?
azért mert bókol, meg esetleg "flörtölget", az egy apósnál nem jelenti azt hogy rád hajtott:D
ha már meg akar csókolni, akkor van gáz:D
Ha tényleg félreérthetetlen a szitu, akkor mondd el a párodnak! mindenképp! vagy inkább először kerüld nagyon feltűnően a találkozást a szülőkkel és ha párod kérdi, miért van ez, mesélj.
persze, ha nem éltek velük, mert az ciki. :(
Szerintem simán le fogja tagadni, ha szembesítésre kerül a sor. Csak akkor szólj a párodnak, hogyha a szituáció félreérthetetlen volt. Mert tényleg elképzelhető, hogy barátkozni-haverkodni akart csak, és félreértetted.
Elég gyalázatos viselkedés ez egy apóstól. Esetleg pofon is vághatod, ha nagyon elszemtelenedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!