Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A végét járhatja a kapcsolatunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A végét járhatja a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Csak három hete jöttünk össze. Ezen a héten volt tavaszi szünetem, mindig kérdezgettem hogy mikor jön át? Jelezve hogy van sok szabadidőm. De ő folyamatosan azt mondja hogy sok a dolga, nem ér rá, mindennap vannak edzései a héten. Azt is említette hogy szívesen írogatna, találkozna velem, de nem tudom hogy higgyek-e neki ebben. Alig ír, tegnap írtam neki reggel és ő délután írt vissza. (7 óra különbség) Három üzenetet váltottunk aznap.

Van okom aggódni, hogy csak kifogásokat keres hogy ne találkozzon velem, vagy ne lássak bele többet? Nem adtam okot hogy ne szakítson rám időt, nem csináltam semmi rosszat. A legelején 2-3 naponta taliztunk, aztán felment 5 napra, mához 6 nappal ezelőtt taliztunk utoljára. Mit csináljak? Mik a vészjelek?

2021. ápr. 5. 10:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. ápr. 10. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!