Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért néz meg a párom más nőket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz meg a párom más nőket?

Figyelt kérdés

Már 2,5 éve együtt vagyunk párommal és nagyon szeretem. Az utóbb 1 hónapban vettem észre, hogy más nőket is megnéz. Ezzel nem lenne semmi probléma,ha nem heti rendszerességgel nézegetné a képeiket elég hosszú ideig. Ez mellett le is írta másoknak hogy mennyire bejönnek neki azok a nők és hogy mennyire meg b*aszná őket.

Elmondtam páromnak hogy ez engem nagyon bánt és ez rám nézve eléggé megalázó,de nem igazán törődött ezzel. Szerinte ehhez nekem semmi közöm, hogy ő kiket nézeget és, hogy ő azokat amiket írt nem komolya gondolta. Engem viszont már nagyon bánt a dolog és nem tudom hogyan fogadjam el. A párom azt mondja hogy szeret és hogy szerelmes belém. Szerintem ha szerelmes lenne nem csinálná ezt és érdekelné az, hogy nekem ez mennyire rossz. Szerintetek hogyan fogadjam el ezt? Később lehet ebből bármi probléma?

18L

2021. ápr. 3. 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Mas nok felé kacsingatás már lehet a megcsalási szándék jele. Én a helyedben azonnal dobnám

Már akkor mikor látom miket gondol meg hogy viszonyul más nőkhöz.

Tisztelet 0

Hűség: kérdéses

Szerelmes beléd: nem hiszem, mert aki szerelmes az nem más nők után vágyik, hanem csak utánad.

Ja és az hogy utolag mondja hogy nem gondolta komolyan.. hát ha alapbol is nezi a lanyokat aztan bedob egy ilyet akkor ez csak védekezés, mentőöv

És de, nagyon is közöd van hozzá, állj ki magadért és mond meg neki hogy tudja hol a helye, vagy dobd ki es keres jobbat, egy normalisat

2021. ápr. 3. 01:12
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

18 éves, dúlnak benne a hormonok és így áll a dolgokhoz. Mikor élje ki magát, ha nem most? 50 évesen?

Te pedig 2 dolgot tehetsz: vagy megmondod neki, hogy ez nálad nem fér bele és szakítasz, vagy megbeszéled vele, hogy ez zavar. Nem baj, ha csinálja, de egyrészt diszkréten, másrészt ne tudjál róla.

2021. ápr. 3. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Elviseled vagy szakítasz, más nincs, de inkább szakíts. Ultimátum nem opció, csak rosszabb lesz a helyzet. Hidd el, pasi vagyok.
2021. ápr. 3. 07:10
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Ez kuka minél hamarabb!
2021. ápr. 3. 07:17
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

Én a barátnőmmel együtt szoktam nézni a nőket és megbeszélni vele ezt, most akkor dobjon ki? Vagy ha Ő néz csávókat akkor én Őt?

Az egy dolog hogy kit dugna meg, nálam 2 nő kategória van, akiket csak megdugnék, meg akikkel együtt is lennék. Nyilván az utóbbi a magasabb színvonal. Te melyik vagy szerinted ha veled van együtt?

Fel kéne nőni, vagy dobd ki az összes faszidat ezentúl ilyenekétt...

23F

2021. ápr. 3. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
ilyenek miatt*
2021. ápr. 3. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Hidd el 5, nem minden pasi ilyen. Az egy dolog, ha megnéz valakit. Az viszont már más tészta, ha azt ecseteli, hogy hogy megd.gná.

A vőlegényemmel én is szoktam beszélni nőkről. Van amikor szól, hogy úristen, nézd mekkora csöcse van. De szerintem ez még mindig nem az a szint, hogy húha szivi, ha most nem lennél mellettem, ennek a nőnek a képére is rárántanék.

2021. ápr. 3. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
34%

Én is + nézem a mások barátnöit,de csak ennyi semmi több,tehát ha látok 1 jo csajt mégszép hogy megnézem de ez nm azt jelenti hogy kellene is.

Ugyanis az én esetem VÖRÖS VÁLLIG ÉRÖ HÜVÖS TEKINTET,PICI POPSI,FINOM CICIK😀EZT NM tudom,hogy miért irtam le😄😄😄

2021. ápr. 4. 09:00
 9/9 Joskagaming ***** válasza:
71%
Én is kb ilyen helyzetben vagyok, mint fiú. A párod valószínüleg mikor megnézi ezeket a képeket akkor csak per pillanat gondol olyat, hogy hú de jó csaj ez, vagy valami, de ez csak olyan külső vonzalom, mert ha jobban belegondol, nem akarna elveszíteni (legalábbis remélem, hogy így van), az meg, hogy másoknak írja, hogy mit csinálna ezzekel a csajokkal, ez hattalmas tiszteletlenség, az meg pláne hogy azt mondja neked hogy semmi közöd hozzá.
2021. ápr. 4. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!