Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom megnéz más nőket. Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megnéz más nőket. Ti ehez hogy álltok?

Figyelt kérdés
Tudom állíttólag nem kéne aggódnom mert ez “normális”. De engem ez nagyon zavar és megalázónak tartom ha velem van és a szemem láttára néz meg más nőket. Szerintetek ezt hogy kezeljem? Elfogadni nem tudom mert nagyon zavar. Már mondtam neki többször is hogy nagyon zavar de azt mondja hogy ezen nem tud változtatni mert minden férfi ilyen es nem tud nem oda nézni. A válaszokat előre is köszönöm.
2020. márc. 16. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg te is más férfiakat. De komolyan, lássuk hogyan esik neki.
2020. márc. 16. 15:13
 2/6 October15 ***** válasza:
100%

Minden férfi ilyen? :D Tini párkapcsolatok kategória... majd esetleg 10-15 év múlva férfi lesz. :D Addig kéretik nem beszélni más nevében.

Yep, a pasik egy jelentős része [lehet nem a többsége, ezt meg nem mondom] nézelődik, felfigyel 1-1 lányra ha éppen úgy adódik, de és ez egy qrva nagy DE nem a barátnője jelenlétében stíröli őket. :D Már csak azért sem mert ha 1x ottvan a barátnője akkor elvben épp le kellene, hogy kötve legyen a figyelme nemde? Meg amúgy is minek nézelődni olyankor mikor ott a barátnője akit nem csak nézni lehet? :P

Szóval általánosságban szerintem ez belefér, viszont látványosan, a barátnőnk előtt már tényleg sértő és mellesleg rohadt fölösleges.

28F

2020. márc. 16. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Megnézheti öket, de úgy, hogy senki nem vegye észre!

A látványos bámulás, nyálcsorgatás igencsak bunkó, primitív emberre vall.

2020. márc. 16. 15:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem pont az a problémám hogy úgy nézi meg őket hogy énis látom. És ugyebár ha az ember már többször észre vette hogy másokat megnéz akkor már figyeli hogy na vajon most őt is meg fogja nézni?
2020. márc. 16. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk nincs ilyen probléma.

Ha én megnézek egy lányt, a barátnőm is mond róla véleményt.

Ha ő megnéz egy srácot és is mondok véleményt. Egész vicces dolgok szoktak kisülni belőle.

2020. márc. 16. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fiatal korosztályt képviselem: Mi a 45 évet töltöttük házasságban. A mai napig megnézem a fiatalabb, v akár az Én korosztályú hölgyeket. Minden a kölcsönös bizalom alapja.
2020. márc. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!