Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiúk, ti hogy álltok önbizalommal?
Nekem kifejezetten a vékony (kicsit azért sportos) fiúk tetszenek, a maguk minden szepségével; kiálló csontok, kockahas, stb...
De azt vettem észre, hogy hiába imádom őket (sok nőtársammal együtt), ők nem nagyon tudják elfogadni magukat, sőt, férfiatlannak tartják az alkatukat, pedig nem tehetnek róla hogy nem/nehezen tudnak hízni.
Fiúk, ti hogy vagytok ezzel? Illetve a nem vékony fiúk örülnének ilyen alkatnak?
Hát én kicsit sportos vagyok, nem annyira nagyon izmos de meglátszik rajtam, hogy sportolok. 175 centiméter magas vagyok és 60kg.
Teljesen elégedett vagyok a külsőmmel, igaz régebben nagyon vékony voltam kb 10kg-val kevesebb... Akkor mindenki piszkált, és szép célpont voltam suliba ha valakinek verekedni volt kedve mert kicsi voltam és nagyon vékony.
De azóta elkezdtem edzeni és már jobban érzem magam, ennek a hatására nőtt az önbizalmam is és teljesen eltudom fogadni magam! :)
16f
azt kihagytam hogy 162 cm 50 kg
17/F
Alapvetően tényleg elég sz@ar érzés ha tükörbe nézel és azt látod h mások felkarával egyenlő a vádlid, hiába erős.
Mellesleg elsőhöz, igen skinny farmert hordok(szagatott), nem nem vagyok piperkőc sem nyávogós. Van kiállásom, stílusom és határozottságom, persze ez megtud inogni. Igen elég sok lánynak bejön ez az alkat, de nem értem miért pl xd. Mellesleg énis elég nehéz (annyiramégseezekszerint:D) eset vagyok a 180centimmel és az 55kilómmal. Voltak barátnőim akik szerettek pálcikaként és biztonságban tudták magukat érezni melettem. Idk why
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!