Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy álltok a metálos lányokhoz?
Akiknek az öltözködésén (is) meglatszik, hogy szeretik a metal zenet. Ertem ez alatt a szegecses ekszereket, bakancsokat, kizarolag fekete ruhakat, borkabatot, bandas polokat... ilyenek.
En egy ilyen lany vagyok, azert kerdem, hogy hogy alltok az ilyen lanyokhoz. Milyen reakciot valtanak ki? Szimpatikus vagy pont hogy nem?
Koszonom a valaszokat, sracok :)
bőr vagy műbőr kabát?? nem mindegy :D
amúgy akinek ilyen a stílusa annak bejön (nekem is) akinek nem annak nem
én se így öltözködöm nállam csak a varújs van meg :D a többi nincs, de attól függetlenül bejön ez a stílus
Én electro-t, house-t, meg ilyeneket szoktam alapjáraton hallgatni, de nem zavar ha más a metalt szereti vagy mindenki azt hallgat amit akar :)
Mondjuk én nekem jobban bejönnek a divatosan öltözködő csajok, de ez persze csak én vagyok. Egy metálos srácnál viszont tuti nyerő a stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!