Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a humorom, jóképű vagyok, sportos a testalkatom, de mégsem merek odamenni a lányokhoz?
Nem akarok nagyképű lenni de ezek igazak rám (mindenki ezt mondja és én s így érzem) és egyszerűen nem merek odamenni lányokhoz. Barátaim azt mondják hogy tulajdonképen minden lány az enyém lehetne, de én egyhez sem merek odamenni.
szép lányoknál-> biztos van barátja
"csúnyácskább" lányoknál-> nem hiszi el hogy vele nem csak játszani akarok
Mit tegyek hogy legyen egy kis bátorságom?:(
17/f
Hát most gondolj bele lesz egy rondabb lánynak egy barátja és nem tudja elhinni hogy a barátjának ő a legszebb amit meg is értek. És ez a fiuknál is így van. Érted?
Amugy nem muszáj pont odamenni egy lányhoz ráírni is rá lehet:)
Hát ha szeretnél én szívesen beszélgetek veled :)
15l
Tudod nem minden szép lánynak van barátja. De ezt a lányok is így gondolják a jóképű fiúkról. Szóval fifty-fifty hogy most lesz barátja vagy sem. De meg kell próbálnod különben sosem lesz belőle semmi
L
"Jó a humorom, jóképű vagyok, sportos a testalkatom, de mégsem merek odamenni a lányokhoz?"
- Igen.
Szerintem meg nem lehet általánosítani. Mindenkor vannak ilyen meg olyan nők is, férfiak is.
De tényleg jó lenne, ha mindenki a kérdését tenné fel kérdésben, nem egy kijelentőmondatot kérdőjellel, mert azt ellenőrzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!