Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem egy fiúba, pedig én is az vagyok. Mit tegyek?
Ha keveset beszélsz vele, az eléggé komplikálttá teszi a dolgot. Nincs tudomásod róla, hova szokott járni kikapcsolódni? Megjelenhetnél ott te is "véletlenül", hátha szóba elegyedtek. Aztán ha már bizalmasabb a viszony, lehet finoman kérdezősködni. Ha felteszed a megfelelő kérdéseket, a válaszokból nagyon sok információt szerezhetsz róla.
Hogy meleg vagy-e vagy csak fellángolás? Ezt nálad jobban senki nem tudhatja. Szerintem ne stresszelj ezen a kérdésen, csak tedd, ami jól esik. Aztán majd idővel minden a helyére kerül a fejedben.
Bárhogy is legyen, sikert kívánok!
#2 vagyok.
Igen, nyilván határokon belül kell maradni, mindenki életében vannak nehéz esetek, ami nem éri meg a befektetett energiát.
Viszont az, hogy "várj még pár évet", arra legmesszebbmenőkig azt mondom, hogy "neeee!!!".xD Kevés dolgot bánok az életemben, kivétel nélkül olyan dolgok, amiket nem tettem meg, mert inkább vártam. Nem jó várni, élni kell!
Én néhány egyszerű szabályt tartok be, amik az ilyen helyzeteket korlátozzák:
1. Házi nyúlra nem lövünk! (heteroknak is javaslom)
Tehát, ha egy osztályban vagy valakivel és összejössz vele, de valamiért szakítotok, az irtó kínos + ha még melegek is vagytok.
2. Olyannal ne álmodj, aki nem álmodhat rólad!
Ha nem biztos, hogy meleg, nem éri meg a plátói szerelem lángjait táplálni.
3. Barát, nem barát.
Akit fél éve (/több) ismerek, mint hetero, és még barátok is vagyunk, azzal csak abban a szituációban jönnék össze, ha már rám vetné magát, és azt mondogatná, hogy ő mindig is szeretett...
Egyébként, ha még érzel szexuális/ romantikus érzelmeket lányok iránt, akkor nem meleg, hanem biszex vagy (ami valamivel talán könnyebb, bár ezt csak gondolom).
Egy 30 fős osztályban (ahol a nemek kb egyenlő eloszlásúak, és 15-16 évesek vagytok), úgy statisztikailag 2 homoszexuális egyén van. Ez idővel növekedhet (idővel jönnek rá ált. az emberek, főleg a lányok). Úgyhogy ha te meleg vagy (és nem bi), akkor valószínű, hogy nincs nagyon más max még 2 ember. (Ezt ne vedd figyelembe, ha képzőművészeti iskolába jársz. Tapasztalat :3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!