Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, hogy beleszerettem a legjobb barátomba. (lány)?
15 évesek vagyunk.11 éves korunk óta legjobb barátok vagyunk. A lány ikertesómnak köszönhetően lettünk nagyon jóban.Én fiú vagyok. 2 éve kb volt egy időszak,amikor tudta,hogy szerelmes vagyok belé. Most már szerintem azt hiszi,hogy túl vagyok rajta.Nagyon fontosak vagyunk egymásnak.Ikertesómmal mi vagyunk a legjobb barátai.Nagyon sokszor leírja és mondja,hogy szeret,de persze mint barátját.Nagyon sokszor szokott ölelgetni és nagyon jól elszoktunk lenni.Rengeteget nevetünk együtt és mindig nagyon elhülyülünk.Filmbe illő a barátságunk.Ezt nem szeretném elrontani. Nagyon sok közös emlékünk van.Belehalnék,hogyha elveszíteném.Nagyon féltem a barátságunk.
Mindig alig várom,hogy találkozzunk .Mindig öleléssel köszönünk egymásnak és így is búcsúzunk el.Elolvadok amikor átölel.Olyankor mindig úgy magához szorít .Minden nap minden percében csak rá tudok gondolni.Ha vele vagyok úgy érzem,hogy egy másik világban vagyok.Nem gondolok olyankor semmi rosszra és szinte semmi másra,csak ő rá.A szívem ilyenkor 1 helyett 2-t ver,pillangók vannak a gyomromban és állandóan csak arra vágyom, hogy hozzá bújjak.Ő nagyon sokat szokott hozzám bújni és folyton harapdál. Egyeltalán nem akarom,hogy ez megváltozzon.
Tudom,önző dolog ,hogy így kihasználom azt,hogy ő ilyen közeli barátjának tart, dehát ki ne tenné ezt a helyemben ? :D
Sokszor volt olyan,hogy valamit mondani akart és a pólómat fogva rendkívül közel húzott magához és az arcunk is csak néhány centire volt egymástól.
Mindent megbeszélünk állandóan és tényleg mindent elmondunk egymásnak.Sok ember szerint olyanok vagyunk,mint egy pár. Mint írtam,tényleg nagyon filmbe illő a kapcsolatunk.
Bevallanám neki,hogy mit érzek,de szörnyen félek attól,hogy tönkre megy a barátságunk. Tényleg nagyon fontos nekem a barátságunk és bármit megtennék,hogy ez így is maradjon,de úgy érzem,hogy elkell neki mondanom a dolgokat :/
Szerintetek mi lenne ,ha elmondanák neki mindent ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!