Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb baratnom es a volt pasim miert csinaljak ezt?
Miutan szakitottunk kb2 honapja beszeltunk a exemmel es megint osszeakart velem jonni de en nem es azota is ezt szeretne... A baratnom mindent tudott a kapcsolatunkrol es mellettem alt viszont most kicsit ugy erzem h hatbaszurt. Elkezdtek beszelni az exemmel mar napi szinten es volt h ossze is futottak a varosba. A volt pasim meg sokszor rolam beszel de a baratnom viszont lehet h akar valamit az exemtol ugy vettem eszre.. Es az a legrosszabb h a tobbi baratnonknek is ugy meseli mintha a leendo pasijarol beszele es eldumcsiznak errol.. Basszus!! Ez most normalis dolog?! Ugy erzem ilyenkor h nem is igazi baratnok mert tudjak h milyen volt velem az exem es pont h nem jopofozni kene neki. Igen is zavar h beszelnek mert a volt pasim csak hozzam akad megint kozel kerulni es a baratnomet hasznalja fel. A baratnom meg elvezi h vele flortol az exem. amugy is mindenben utanoz, nincs egy onallo gondolata.
Milyen baratno az ilyen? Es sajnos nagyon ugy latszik h meg elvezi is a helyzetet!
Velemenyek?
Nem tudom mire jo, hogy nyalizik.
Es azt se ertem h miert mondd el mindent mindenkinek arrol h mi van velunk, pl most is a baratnomnek nem mondtam el az exemmel kapcsolatban valamit mert mar nem bizok benne 100%ban de az exem meg elmondta neki. Olyan merges vagyok. Miert kell mindent tudni?
Sajnos mar regebben voltak eleg nagy kavarasok az exem miatt.
Igen, hanyagolom kicsit a baratnomet mert most besokaltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!