Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért vártok arra, hogy egy lány kezdeményezzen? Miért nem álltok a sarkatokra, és léptek ti? (akinek nem inge. )
Vár a golyóm erre...
Szeretem ha egy lányban van tartás és megvárja, míg oda megyek hozzá, ha úgy alakul. Szégyellném magam,ha ha a lánynak kéne oda jönni hozzám,mert ennyire sem voltam képes srác létemre.
Lány vagyok, de szeretném bizonyítani, hogy ez nem mindig igaz, sőt:
A mai napig nem tudom elfelejteni azokat a nyolcadikos osztályfőnöki órákat, mikor elválasztottak minket, lányokat a fiúktól, és az ofő így beszélt velük az ellenkező nemről stb. Ekkor lehetett üzenni névtelenül a másik nemnek, és a fiúk egy dolgot üzentek:
Ők a domináns hímek, ne mi kezdeményezzünk, mert bántja az önérzetüket, hogyha nem ők kezdeményeznek, úgy érzik, ez az ő feladatuk (az önérzetest nyilván nem mondták, azt külső szemlélőként teszem hozzá).
Én a magam részéről örültem, hogy így gondolják, de azóta senki sem kezdeményezett, legalábbis nálam nem...:)
Ezzel nem akarom a kérdésedet kritizálni, csak mondtam egy ellenpéldát, de engem is kifejezetten érdekel, hogy azok a fiúk, akik nem kezdeményeznek, miért nem teszik? :)
#4: Nyugi,legalább annyi fiú csurizik a gatyába az örömtől attól,ha a lány kezdeményez,mint amennyinek sérti az önérzetét.
Miért nem kezdeményeznek? Mert gyávák. Nagyon xar gyávának lenni, átestem rajta. A gyávaság nem vonzó.
Erre én is kíváncsi lennék XDD
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!