Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lany szemkontaktus közben rátok mosolyog, akkor mit gondoltak, mit leptek?
Tegyük fel, hogy tetszik nektek a lany.
Es ha nem rátok, hanem "lefelé mosolyog", szóval nez, lenéz a földre, mosolyog egyet, visszanéz rátok, akkor mit gondoltok?
Kort is legyszi :)
Először arra gondolok hogy leettem magam vagy kajamaradék van a szám szélén. Ha egyik sem, akkor arra gondolok hogy lehet ismerkedni szeretne. Ha többször is előfordul megszólítom :)
17/f
Ha az első alkalom, akkor semmit sem teszek. Ha többször előfordul ez a leírt dolog, illetve, hogy elkapja a tekintetét, vörösödik, láthatóan zavarban van, akkor már egy kicsit tisztább a kép.
Ha nekem is tetszik, akkor próbálok vele szemkontatkust teremteni (sajnos sokszor én is elkapom a tekintetem) és egyszer köszönök neki, aztán beszélgetést kezdeményezek. Gondolom érintett vagy egy ilyen dologban, sok sikert hozzá! :) (17)
Köszi :)
Lehet, hogy köszönni fogok neki, mivel néha o is jon edzésre
De akivel beszéltem (lany) azt mondta, hogy neki se köszön...
#1 pacsi :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!