Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy engem...

Miért lehet az, hogy engem sose dicsér a párom de más nőket állandóan?

Figyelt kérdés
Zavar,hogy csak annyit mond,jol néz ki rajtad ez a felső,jó az új hajad,mindig mást dicsér de engem soha.Most is azt mondja,hogy lett egy uj koleganője,a csajnak minden adotsága kitünő,minden a helyén van...rám még véletlenül se mond hasonlót
2011. szept. 10. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy tirpák azért!!!Vagy féltékennyé akar tenni...
2011. szept. 10. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kisebbségi érzése van veled szemben és így akarja kompenzálni.
2011. szept. 10. 15:08
 3/10 anonim válasza:
100%
Csináld vele ezt te is!Dicsérgesd a postást...majd ráébred,hogy ez így neked rosszul esik.Ha meg nem,akkor kérd meg,hogy legyen mással BUNKÓ,mert te a párja vagy.
2011. szept. 10. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
menjen a k.anyjába az ilyen pasi! Ha van egy kis eszed,kidobod őt mint macskát sz*rni!
2011. szept. 10. 15:19
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást, de amúgy lehet én nézek ki szarul :D
2011. szept. 10. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Párom ugyan ilyen. Nagyon jó pasinak gondolja magát és szerinte nekem tul sok az önbizalmam. Ezért ő önkényesen úgy döntött így építi le, hagytam is neki 1 évig. Elérte, hogy egy senkinek érezzem magam, állandóan más nőkkel volt elfoglalva én meg azt éreztem soha nem leszek elég jó, állandóan más nőkkel kell versenyeznem. nagyon rossz volt.

Elértem arra a ponta, hogy betelt a pohár elmontem neki hogy mennyire megaláz, hogy hiába kapok dícséretet mástól hiába gondolom,hogy jól nézek ki ha párom soha nem dícsér meg...semmit nem ér az egész. Azt mondta nekem ez tudnom kell, hogy számára én vagyok a legszebb...de mégis hogy tudtam volna, ha egyszer nem mondta, sőt inkább más nőkről áradozott. Végérvényesen megölte bennem az érzéseket és leépítette az önbizalmamat, próbálta/tuk rendbe hozni, de nem lehetett. Szakítottam és újra megtaláltam magamat. Boldogabb vagyok mint valaha.

Ez csak az én példám, de gondolkozz el rajta. Soha senkinek nem fogom mégegyszer megengedni azt, hogy semmibe vegyen és eltaposson.

2011. szept. 10. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem kérdezel rá, hogy miért veled van, ha minden nőt szebbnek lát.A párod, leülhetsz vele és elmondhatod neki, hogy ezeket tartogassa a haveroknak, mert neked rosszul esik.
2011. szept. 10. 15:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ilyen pasi nem igazán szereti a nőt, csak úgy tartja vár a jobbra...bocsi, nem akartam megbántani senkit, de aki lealázunk, azt nem szeretjük!

29N

2011. szept. 10. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy hülye barom?
2011. szept. 10. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeret és egy hülye bunkó majom.
2011. szept. 10. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!