Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több év után miért lesz vége egy kapcsolatnak?
Már több távoli ismerősömnél is megfigyeltem, 18-20 éveseknél. Olyanoknál, akik komolyak, érettek, felelősségteljesek.
Együtt vannak 2-3 vagy akár 4 évig is, aztán egyszer csak bumm, egyik pillanatról a másikra egyedülállóak.
Az ilyen miért van? Ha hosszú évekig működik egy kapcsolat két ember között, akkor miért van az hogy szinte egyik napról a másikra vége? Valakinek esetleg volt már ilyenje?
Hát Pl egyik nem akar gyereket,a masik pedig igen, tehat nem tudtak közösen megegyezni.
Meguntak, megcsaltak, stb...
16-18 évesen alakulsz csak
20-24 évesen más vagy mint akkor
szóval passzolni kell a "változásnak" is
18-20 évesen még csak a dugáson járt az agyam, szóval nem hiszem hogy annyira tudatában vannak a fiatalok egy párkapcsolat működtetésében.
Egyébként rengeteg oka lehet, ahogy idősödik az ember még nehezebb fentartani egy normális kapcsolatot szerintem. Régen egyáltalán nem így működött a világ mint most. 29 éves vagyok és még nem találtam meg az a bizonyos nagy "ő"-t, és 7 hónap volt a legtöbb amit egy lánnyal töltöttem...ő szakított velem nem én vele. Nehéz téma ez....valaki persze tökéletesen elvan a maga kis életével/párjával, de nagyon ritkán látom ezt.
2 évig voltunk együtt, megváltozott, más ember lett (új baráti társaság), aztán megrendül a bizalom, mert hazudott, aztán a végén meg is csalt egy másik sráccal.
És én csak utána jöttem rá, hogy ő már rég nem az a lány volt, akibe szerelmes lettem... csak ezt akkor nem látja az ember, sajnos.
Olyan nincs, hogy egyik napról a másikra. Olyan már van, hogy nem látsz bele a dolgokba és kívülállóként te csak ennyit észlelsz, hogy bumm, vége. Ilyen szakítások mögött szinte mindig konkrét történetek vannak.
Ezzel szerintem meg is válaszoltam a kérdést. Mindennek megvan az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!