Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Több év után miért lesz vége...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több év után miért lesz vége egy kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Már több távoli ismerősömnél is megfigyeltem, 18-20 éveseknél. Olyanoknál, akik komolyak, érettek, felelősségteljesek.

Együtt vannak 2-3 vagy akár 4 évig is, aztán egyszer csak bumm, egyik pillanatról a másikra egyedülállóak.

Az ilyen miért van? Ha hosszú évekig működik egy kapcsolat két ember között, akkor miért van az hogy szinte egyik napról a másikra vége? Valakinek esetleg volt már ilyenje?

2021. ápr. 2. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Megunják egymást, a tini kapcsolatok 99%-a így végződik, nincs meg érettség és sokat változnak ezen évek alatt, a nőknél 24 év után alakul ki a végleges személyiség, férfiak esetén 30 után.
2021. ápr. 2. 22:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát Pl egyik nem akar gyereket,a masik pedig igen, tehat nem tudtak közösen megegyezni.

Meguntak, megcsaltak, stb...

2021. ápr. 2. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Amugy igaza van az elsonek, altalaban igy vegzodik.
2021. ápr. 2. 22:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg gondolom ebben a korban a továbbtanulás is közre játszik. Tehát ha az egyik az ország egyik felébe megy egyetemre, a másik pedig a másikra.
2021. ápr. 2. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

16-18 évesen alakulsz csak

20-24 évesen más vagy mint akkor

szóval passzolni kell a "változásnak" is

2021. ápr. 2. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

18-20 évesen még csak a dugáson járt az agyam, szóval nem hiszem hogy annyira tudatában vannak a fiatalok egy párkapcsolat működtetésében.

Egyébként rengeteg oka lehet, ahogy idősödik az ember még nehezebb fentartani egy normális kapcsolatot szerintem. Régen egyáltalán nem így működött a világ mint most. 29 éves vagyok és még nem találtam meg az a bizonyos nagy "ő"-t, és 7 hónap volt a legtöbb amit egy lánnyal töltöttem...ő szakított velem nem én vele. Nehéz téma ez....valaki persze tökéletesen elvan a maga kis életével/párjával, de nagyon ritkán látom ezt.

2021. ápr. 2. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2 évig voltunk együtt, megváltozott, más ember lett (új baráti társaság), aztán megrendül a bizalom, mert hazudott, aztán a végén meg is csalt egy másik sráccal.

És én csak utána jöttem rá, hogy ő már rég nem az a lány volt, akibe szerelmes lettem... csak ezt akkor nem látja az ember, sajnos.

2021. ápr. 2. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 20F ez lemaradt
2021. ápr. 2. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy egyik napról a másikra. Olyan már van, hogy nem látsz bele a dolgokba és kívülállóként te csak ennyit észlelsz, hogy bumm, vége. Ilyen szakítások mögött szinte mindig konkrét történetek vannak.

Ezzel szerintem meg is válaszoltam a kérdést. Mindennek megvan az oka.

2021. ápr. 3. 00:32
 10/10 anonim válasza:
25-30 között is gyakran vége a párkapcsolatnak. 33 négyzetméteres albérletben laktak és nem tudnak venni közös lakást, nem akarnak gyermeket, alázzák egymást pl: finnyás vagy, kövér vagy, kiröhögik egymást, mindkettőnek más tetszik. Ilyenkor az egyik megcsalja a másikat. Jó, hogy szétmennek, sőt még az is jobb, ha szülőkhöz hazamennek a szakítás után.
2021. ápr. 11. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!