Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek csak szünet, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szünet, vagy borítékolható hogy vége?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Minden rendben van köztünk, veszekedni nem szoktunk. Ami az utóbbi időben kicsit megrontotta a kapcsolatunkat, az a sülve-főve együttlét. Egy városban lakunk, néhány utca távolságban. Én dolgozom, ő gimibe "jár". A távoktatás nem foglalja le túlzottan és az utóbbi egy hónapban ez elől én voltam a menedéke. Éppen hogy hazaértem a munkából, rögtön írt, hogy ráérek-e, lenne-e kedvem talizni. Én persze soha nem mondtam nemet. Az előző egy hónapban minden délutánt együtt töltöttünk, a hétvégéket pedig egy az egyben, mindent együtt csináltunk a kerti munkától elkezdve a főzésig és az alvásig. Én is kezdtem már besokallni, hogy fogy a magán szférám, de nem szóltam róla. Neki ezután még egy hétre volt szüksége mire kimondta hogy elég volt, besokallt. Mondta hogy szüksége van egy kis távollétre, úgyhogy egy ideig nem fog keresni és ne is találkozzunk néhány napig. Másnap rámírt, hogy mondta hogy nem fog keresni, de nem bírta ki hogy meg ne kérdezze mi van velem. Akkor beszélgettünk néhány mondatot. Most viszont már harmadik napja nem keres, ezért kezdek aggódni.

2021. ápr. 1. 12:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ki is fogytunk a témából. Ha találkozunk, is csak sablon beszélgetések mennek, mert nem igazán van miről beszélni, nem tudunk egymásnak újat mondani.
2021. ápr. 1. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért fura,mert ha hosszú távra tervez, mi lesz ha osszekölzöztök?

Elég lett volna azt mondania hogy 1hetig ne találkoztatok, csökkentsék mert ez így sok. Nem azt hogy nem ír, ez valamilyen szempontból *aszfejseg...

Írj rá Max hogy legyen őszinte mert itt valami nem kóser, akit szeretünk, keressük...

2021. ápr. 1. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem tudtok kommunikálni akkor az már nagy gáz...
2021. ápr. 1. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne írj rá semmiképp. Időt kért, használja akkor és gondolkozzon. Ha keres megint hogy mi újság, mondd meg neki hogy te kértél időt, hogy letisztázd magadban a dolgokat, majd akkor beszéljetek ha ez megtörtént.

Mivel még gimibe jár, tapasztalatlan és kislányos gondolkodása lesz. Ez természetes, nem várhatod el hogy felnőttként járjon az agya. Nem tudom te hány éves vagy, de a munka világa már eleve kicsit komolyabbá tesz és az írásod alapján is érettebbnek tűnsz.

Ez ilyen helyzeteket fog hozni mint a mostani, eleve az is az volt hogy állandóan hívott, mert unatkozott és nem bírta feltalálni magát egyedül. Érezted hogy nagyon sok amit csinál, mégse mondtál nemet egyszer sem - ebből tanulj és akár egy következő kapcsolatban, de sokkal előbb beszéld ki magadból ami bánt, ami benned van.

Ha úgy keres meg hogy már átgondolta, akkor meglehet beszélni - élőben - normálisan, hogy mik voltak a gondok, mit éreztek, lehet-e ezen még javítani, hogyan és hogy legyen innentől, vagy engedjétek el egymást. Ha lenne folytatás, akkor neked kell folyamatosan figyelni az egyensúlyra és a problémák megoldására, ő még gyerek ehhez (még a saját elképzelését se tudja betartani; ő kér időt, mégis keres).

Szerintem ez a kapcsolat kifulladt, de majd ti meglátjátok lehet-e még valami belőle.

2021. ápr. 1. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
asdasd
2021. ápr. 1. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha ilyen fullasztóan rád telepedett és saját maga kérését sem tudta betartani... szerintem nem lesz ennek nagy jövője. Te nem merted megmondani, hogy egy kis távolságot és én időt szeretnél. Szerintem ez így halálra van ítélve. De ez a játszmázás nem jó, terítsd ki a lapjaidat és állítsatok fel új szabályokat. Pl egy héten hányszor találkoztok vagy bármit, ami segít nektek a saját szféra megtartására is
2021. ápr. 1. 16:10
 7/7 anonim válasza:
Azota mi a helyzet?
2021. ápr. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!