Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A végét járhatja a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Csak három hete jöttünk össze. Ezen a héten volt tavaszi szünetem, mindig kérdezgettem hogy mikor jön át? Jelezve hogy van sok szabadidőm. De ő folyamatosan azt mondja hogy sok a dolga, nem ér rá, mindennap vannak edzései a héten. Azt is említette hogy szívesen írogatna, találkozna velem, de nem tudom hogy higgyek-e neki ebben. Alig ír, tegnap írtam neki reggel és ő délután írt vissza. (7 óra különbség) Három üzenetet váltottunk aznap.
Van okom aggódni, hogy csak kifogásokat keres hogy ne találkozzon velem, vagy ne lássak bele többet? Nem adtam okot hogy ne szakítson rám időt, nem csináltam semmi rosszat. A legelején 2-3 naponta taliztunk, aztán felment 5 napra, mához 6 nappal ezelőtt taliztunk utoljára. Mit csináljak? Mik a vészjelek?
Jól érzed szerintem a végét.... én a helyedben nem erőltetném... 52/F
2021. ápr. 5. 11:04
2/11 anonim válasza:
Vészjelek azok, amit leírtál magatokról. Ne erőltesd.
Ffi.
2021. ápr. 5. 11:18
3/11 A kérdező kommentje:
vagy csak ne adjak időt? lehet az oldana meg mindent
2021. ápr. 5. 11:22
4/11 anonim válasza:
Aligha használna az időadás, de megpróbálhatod.
2021. ápr. 5. 11:35
5/11 anonim válasza:
ezt szerintem engedd el, ha szeretek valakit akkor sok idot akarok vele tolteni, meg ha csak fel orat is tudunk talalkozni egy nap, de a te kedvesed egyertelmuen kerul teged.
19L
2021. ápr. 5. 11:52
6/11 anonim válasza:
Hagyjad! Nem volt szerelmes, csak ez a...tudod, amikor úgy érzed nagyon kell valami, megkapod, aztán néhány nap múlva megunod. A gond csak az, hogy te ember vagy, nem tárgy. Felesleges időt adni neki, viszont azt megpróbálhatod, hogy először csak figyelmezteted. Tehát szólsz neki, hogy ez neked így nem kapcsolat és szakítani fogsz, ha nem foglalkozik veled. Ennél még a barátaim is többet szánnak rám, nemhogy a saját párom.
2021. ápr. 5. 12:16
7/11 anonim válasza:
Engedd el! Nem volt, nem lesz.
2021. ápr. 5. 12:31
8/11 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de ez nem is volt kapcsolat. Három hét alatt ezek szerint találkoztatok körülbelül ötször vagy hatszor. Szerintem felejtsd el még most.
2021. ápr. 5. 12:47
9/11 anonim válasza:
Három hét után minden érdekli, csak te nem? Most még fülig szerelmesnek kéne lennie és téged helyezni az első helyre normális esetben. Persze ez később természetesen alább fog hagyni, de ha már három hét után mindent eléd helyez, mi lesz később? Ne adj neki időt, minnél tovább húzod, annál rosszabb.
2021. ápr. 5. 16:00
10/11 anonim válasza:
Heti egy találkozó rettenetesen kevés. Hosszú távon nem lehet bírni. Ugyanez tette tönkre a legelső kapcsolatomat. Fél év után alább hagyott a nagy szerelem és a barátnőm elkezdett mindent elém helyezni a fontossági sorrendben. A bokros teendői miatt egymásra heti néhány óránk jutott csupán. Adtam neki időt, hogy hátha lesz változás, próbáltam is vele megbeszélni, de a szavaim süket fülekre találtak. Négy hónap alatt semmi sem változott, viszont ne akard tudni milyen állapotban voltam négy hónap után, mikor már kimondtam a végét, mert nem volt már vele sok veszíteni való. Szerintem ez vissza nem fordítható, a helyzet csak romlani tud. Ha három hét után így álltok, jobb elengedni. Csak saját magad elől veszed el a lehetőséget, hogy esetleg belépjen valaki az életedbe, aki tényleg szeret és megérdemel téged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!