Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy végre a barátnőmnél aludhassak?
39
Kölyök vagy te meg a magadfajta undok állatok!
De, megállta a helyét. Itt él ő a férjével meg az unokámmal, mert nem épült még fel a házuk és egyelőre nem is fog befejeződni (még legalább egy év). Nincsenek terhünkre. 6 szobánk van, a feleségemmel mi egyet foglaltunk el, ők így 2-t.
40
Ok,akkor szerinted nem jelent semmit. Szerintem meg igen. Még tud élni és el tudja tartani a családját.
Nagy dugókat? Ez van. Mindenki eldöntheti, hogy hogy szeretne közlekedni.
A gyerekekről pedig: azt csinálsz amit akarsz, azt engedsz meg, ami neked jól esik. Nekem mindegy.
Dugóktól nagyjából sehogy nem lehet közlekedni, de ez csak egy példa volt a mama taxira a burokban nevelésre..Biztos nagyon boldog lehet az, akit nem engednek szexelni a párjával, mert mondjuk még 20-23 évesen egyetemista és nincs keresete. Bár elképzelem az okos szülő és a gyereke közötti beszélgetést: apa, 20 éves vagyok, hadd menjek már át a barátnőmhöz aludni.
-Nem mehetsz, előbb vállalj valami munkát, mert ha kiszakad a gumi, hogy tartod el?
43
Ki mondta hogy nem engedtem? Mivel lett volna miből felnevelni egy esetleges gyermeket és tudtam hogy felelősségtudatosak a gyerekeim,nyilván engedtem. De egyszer sem mentek ilyen "alukálós dumákkal".
Másrészt nem értem mi van ezzel h 23 éves? Miért, ez kortól függ?
44
Nem hinném. Nagyon jó a viszonyom velük, sosem mondták, rossz apjuk lettem volna. Becsületes emberek lettek, tisztességgel nőttek fel. Mindent megadta nekik de el is vártam a tiszteletet és a megfelelő viselkedést. Ha a fiamon múlik még mindig nálunk lakna, de azon az elven vagyok, hogy ha van hol laknia és van családja, jobb külön.
Kedves utolsó! Kicsim, 16 évesen még fingod sincs a szerelmről, ebben a korban főleg a rózsaszín felhő meg a gatyád vezet.
És a szülő ezt nagyon jól tudja. Persze, gyermekként ezt nem ismered be, de ha szülő leszel, majd te is így fogod gondolni és félteni fogod a gyermeked.
A szülőnek az okoz örömet, ha biztonságban tudja a gyermekét.
Kedves 33, as. Az alvás nem sikerült, a szerelmi életünket még anoníman se az interneten fogom kiteregetni (és sehol máshol egyébként). De a szexhez nem kell együtt alvás, ezernyi más módon is meg lehet oldani, és szerintem ezzel mindent elárultam.
Sajnálom, hogy itt el ment a beszélgetés egy sarkalatos irányba, amely ráadásul a feltett kérdéstől teljesen eltér, így még egyszer megpróbálom..
Kérek minden kedves válaszolót, olvassa el a kérdést és azzal kapcsolatba válaszoljon, ne pedig a másiknak essen, mert teljesen értelmetlen, felesleges viselkedés mód ez pont itt, az interneten, ráadásul névtelenül. Köszönöm!
(A normális válaszolóknak pedig köszönöm!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!