Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy végre a barátnőmnél aludhassak?
8
A szülei dolga ezt eldönteni. Ameddig a szülei házában él és az ők kenyerüket eszi, addig az ők játékszabályai szerint kell éljen.
A témához pedig a hozzáállásom: csak felelősségteljes ember gondolkodjon a kefélés én, aki ha valami "véletlenül becsúszik", a talpára tud állni és el tudja tartani a családját.
Ezért ítéltem el mindig az ilyen 14-15 éveseket akik azzal büszkélkedtek, hogy kemény szexuális életet élnek.
9-es, hát igen, a szülei dolga, de attól még egyértelműen színjáték az egész, és butaság, hiszen nem kell éjszaka, sem pedig ágy ahhoz, hogy lefeküdjenek. Én 18 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, de ebből a szüleim nem csináltak problémát. Akkor sem, ha 18 lettem volna. Én sem fogok, ha a gyerekem 17 lesz.
17 évesen ha rászorul, el tud menni dolgozni akar, ha mégis olyan szerencsétlen hogy nem tud védekezni.
Ha pedig normálisan tud védekezni, akkor nem fog becsúszni a gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!