Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy végre a barátnőmnél aludhassak?
10
Igen,de felelősségteljesnek kell lennie. A szerelem vagy akármilyen kapcsolat nem csak a szexről szól. Sok esetben még is bánhatja az ember
Amúgy meg beszélni kell a védekezésről, és akkor nem lesz pulya, csak szólok. Ha meg mégis besikerül: abortusz.
Nehogy már a szex saját keresethez meg ingatlanhoz legyen kötve! Ez baromság.
14
Nem,nem olvastam. De 18 évesen dlkezdtem az egyetemet, délutánonként és hétvégén dolgozni jártam egy asztalos műhelybe és apámmal megnyitottuk az első ABC-nket, amit akkor és olyan fiatalon rohadt nehéz volt igazgatni,mert apám csak mint eladó dolgozott ott.
15
Akkor rajta, essen neki mindenki. Én nem bánom. Abortusz meg... Ne vegyél el azért egy ártatlan életét, mert viszketett a kókuszod és nem tudtad a gatyában tartani.
És higg yük el neked, hogy két helyen dolgoztál, hétvégén és hétköznap is, (tehát max 1 szabad napod volt), mellette meg még tanultál is, plusz suliba jártál... hiszi a piszi.
Ráadásul egy dolog az, akinek nincs lehetősége szexelni, és más dolog az, akinek meg van lehetőse szexelni. Ne idegeneken töltsd ki a belső frusztrációd, mert neked dolgozni kellett, és nem volt társasági életed.
18
Igen,és még sem adod neki az esélyt az életre. Miért? Mert felelőtlen voltál. Aki meg tudja csinálni, az tudja is felnevelni. Én ezen a véleményen vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!