Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valentin napra 18eves fiunak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napra 18eves fiunak gaz fenykepes pluss nyulat vagy macit venni?

Figyelt kérdés
Foylton nyuszinak hiv lesz kaja de meg egy ilyesmire gondoltam melle ,talan egyszer emlitette is h orulne egy plussnyulnak

2021. febr. 3. 21:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Es valami mas otlet?
2021. febr. 4. 07:38
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Van több ötlet is, kérdés, mennyire tetszene nektek:

-vissza a múltba randi, ahol újraéltek egy kedves emléket

-igazi nyúl, bár ez hosszútávú felelősség, meg neki utána pénzbe, időbe kerül ellátni

-otthoni "wellnes szalon" masszázzsal, gyertyával, arcpakolásal:van amelyik pasi szereti, más rosszul van tőle, neked kell tudnod, melyikben tartozik

-vannak ezek a (szerintem) giccses páros pólók, pulcsik, ékszerek, kesztyűk meg talán még sapkák is, olyat is vehetsz, ha ti szeretitek az ilyesmit

-vehetsz valami szexjátékot, akár 18+társast, akár valami eszközt szexshopból, hogy kipróbáljatok valami újat (ha itt tartotok)

-ha kocka, megszerezhetsz neki egy játékot, amire már régóta vágyik

-írhatsz neki verset vagy festhetsz neki képet(de szerintem az első ötlet kissé túlzás, bár kinek mi)

-elutazhattok valahová, ahol lehet nyuszikat simogatni vagy valami random szép helyre, mondjuk várhoz/kastélyhoz/arborétumhoz

-táncolhattok otthon valami romantikus zenére

-süthetsz szív alakú répatortát/szivecskés cukrokkal díszített répás cupcake-et, mert ugye ez is nyulas tematika.

Így kb ezek jutottak eszembe, bocsánat, ha némelyik nem túl jó.

2021. febr. 4. 10:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. febr. 4. 10:42
 14/14 anonim válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák, de én szerintem cuki vagy, hogy azt adnál. :D
2021. febr. 4. 13:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!