Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra 18eves fiunak gaz fenykepes pluss nyulat vagy macit venni?
Figyelt kérdés
Foylton nyuszinak hiv lesz kaja de meg egy ilyesmire gondoltam melle ,talan egyszer emlitette is h orulne egy plussnyulnak2021. febr. 3. 21:51
1/14 A kérdező kommentje:
Vagy mas oteltek (karkoto ,ital nem)
2021. febr. 3. 21:51
4/14 anonim válasza:
Én a barátod helyében cukinak tartanálak hogy ha kapnék egy kis plüst
5/14 anonim válasza:
18 éves fiatal FÉRFI. Neki FÉRFI dolog kell!
6/14 anonim válasza:
Utolsó te is egy felnőtt férfi állat vagy mi 😅
8/14 anonim válasza:
Ha mondta hogy örülne neki, akkor jó ajándék.
Az én barátom nem a plüssös típus, szóval neki nem hiszem hogy bejönne, de hogy a te párodnak mi tetszik, azt te tudhatod a legjobban.
9/14 anonim válasza:
Nem. Barátom 17 volt amikor előszőr lefeküdtünk és én még örültem is, hogy együtt vesztettük el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!