Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hány éves fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
Van, akinél előny, ha idősebb, tapasztaltabb a fiú? Ti mennyi idősek vagytok?2021. febr. 1. 14:05
1/9 anonim válasza:
Ésszerű keretek közt nem számít.
2/9 anonim válasza:
Nem számít, hogy tapasztalt-e, csak legyen értelmes, bátor.
Kb korombeliekkel ismerkednék, max 5-6 év.
3/9 anonim válasza:
Én 19 vagyok. 20-26 körül rendben van. Fiatalabbakkal nem jönnék ki jól tapasztalataim szerint.
4/9 anonim válasza:
20 és 35 év között talán. De a személyiség számít (pl f-boy vagy sugar daddy típusú pasi teljesen kizárva)
20/L
5/9 anonim válasza:
Én 18 vagyok. Hát most a fiatalabbak nem annyira jönnek be, de igazából így felfele.. hát most érted, egy 28 éves férfi is sokszor bejön, meg minden, de így elképzelni magam egy 28-30 évessel annyira nem tudnám. Szóval mondjuk ilyen 20-23 év között az úgy tökre okés.
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen idősebb fiú kb 2-3 év, nem szeretem a nagy korkülönbséget. 🤷♀️
Legyen értelmes, normális stb. Persze nálam magasabb legyen...
L
8/9 anonim válasza:
Az én korosztályomban (16-17) nem ismerek olyan fiút aki elég komoly lenne egy kapcsolathoz (nem általánosítok, csak a saját tapasztalataim mondom) így nekem a 3-4 évvel idősebb fiúk jönnek be
9/9 xycet válasza:
17 éves lány vagyok a nálam idősebbek jönnek be, de max 4 évvel... Fiatalabbal ilyen korban nem jönnék össze mert még sokszor a korombeliek is sajnos komolytalanok a kapcsolathoz... (Tisztelet a kivételnek nyílván...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!