Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Nagy mell, nagy segg, szép arc, szép haj, vékony has. Mi más kell.
2/5 anonim válasza:
Nekem személy szerint a normális, aki érti a humort (társ is benne), bármiről lehet vele beszélgetni, nem majmolja feltétlen a divatot, van a személyiségében valami egyedi, nem használja el a házra szánt 10 kiló vakolatot egy nap alatt, nem a bulizás tölti ki minden hétvégéjét, hanem lehet vele más programokat is szervezni..hát röviden azt hiszem ennyi.
3/5 anonim válasza:
Legyen kedves, rendes, értelmes és fogadja el azt amit nyújtok neki, ne akarjon mást. Ha ez megvan, semmi más nem számít nekem, a külső végképp.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy olyan tetszene, aki inkább félénk és zárkózott. Nem szeret túlzottan emberek közt lenni, de együtt szívesen jönne helyekre, sétálni vagy hasonlók. :D
Külsőleg nincs elvárásom, csak hogy tetszünk egymásnak.
19f :)
5/5 anonim válasza:
Nekem inkább a belsőre van ideálom, a külső tulajdonságok számomra nem annyira fontosak.
Legyen intelligens, kedves, segítőkész, humoros, legyenek közös érdeklődési köreink.. aztán persze még írhatnék jó sok dolgot, de szerintem az intelligens ezeket már mind lefedi (gondolok itt arra, hogy ne igya le magát részegre minden héten valami buliban, ne beszéljen úgy, mint a kocsis, ésatöbbi).
Külsőre egyáltalán nem fontos, de egy plusz, hogyha szép a leányzó. :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!