Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kevés fiúnak jönnek be a magas lányok?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy minden fiú isteníti a 170cm+os lányokat,hogy hosszú combok,bla bla bla, de ha választhat egy alacsonyabbat is,akkor az alacsonyabbat választja, mert, hogy az milyen cuki, meg minden, és ezért a magas lányok szívnak, mert még a magas fiúknak se nagyon kellenek.2018. aug. 10. 15:58
1/22 anonim válasza:
Nekem bejönnek, csak nem akarok velük kapcsolatot, mivel nem vagyok valami magas és nem érzem mellette férfinak magam. Ideális esetben 15-20centivel magasabb a fiú.
2/22 October15 válasza:
Kétlem, hogy a magasságuk miatt választanák őket. :D Nem tudom én valahogy nem látom ezt a sok szingli magas csajt. :D Bár az is igaz, hogy nem vagyok tini + nem keresek bnőt szóval lehet, hogy csak nem figyelek oda eléggé az ilyesmire.
3/22 October15 válasza:
1.: Marhára nem attól leszel férfi, hogy magasabb vagy a barátnődnél. :D + Egy tini akkor sem lesz férfi ha a feje tetejére áll és úgy pörög.
4/22 anonim válasza:
Egyrészt a szépség relatív, a fiúknak is különböző az ízlésük. Nekem speciel jobban tetszenek a magas lányok, de nyilván közrejátszik az is, hogy elég magas vagyok. Szerintem az alacsonyabb fiúknak inkább az alacsonyabb, cuki lányok tetszenek. Viszont azzal nem értek egyet, hogy a magas lányok szívnának meg hogy nem kellenek a magas fiúknak. Pont hogy a magas fiúknak jobban bejönnek.
5/22 anonim válasza:
Én mivel elég alacsony vagyok (165 cm) így mindig alacsony lányt kerestem. De biztosan sokan keresnek magas lányt
6/22 anonim válasza:
Nem jönnek be kevésnek.
Egy csomó fiú nem szereti az alacsony lányokat, mert túl alacsonyak hozzájuk.
És egyáltalán nem kell a fiúnak 10-20 cm-vel magasabbnak lennie.
Nekem volt olyan barátom, akivel ugyanolyan magasak voltunk. Tök jól megvoltunk és nem gondolkoztunk a magasságon :)
7/22 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá, hogy a legtöbb magas lánynak meg nem jönnek be az alacsony fiúk, így mondjuk egy 180 cm-es lány esetében a pasik fele eleve szóba sem jöhet.
Egyébként személy szerint semmi bajom a magas lányokkal, ugyanúgy el tudok képzelni kapcsolatot akár egy nálam 20 centivel magasabb csajjal is.
8/22 anonim válasza:
13-14 évesen a sulira figyelj ne a fiúkra!
9/22 A kérdező kommentje:
Kepzeld 8-as, h a sulira is figyelek, de ebben a korban elkezdenek a lanyok erdeklodni a (jobb esetben) fiuk irant, ami teljesen normalis.Es ezzel en is igy vagyok.
2018. aug. 10. 17:55
10/22 Fruzs33 válasza:
Én úgy gondolom,hogy nem a kor,a magasság,és a testsúly határozza meg, ateszik valaki valakinek kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!