Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen magas pasik jönnek be?
Én 169cm vagyok,szval nálam magasabbak!
14/L
Szia!
18/l, 169 centi vagyok, es en azt mondom, hogy szerintem az sem ciki, ha a fiu alacsonyabb a lanynal.😊 A magassag nem szamit, azon senki sem tud valtoztatni. Az en baratom is csak par centivel magasabb nalam.
Egyebkent en ugy vettem eszre, hogy az alacsonyabb sracok valahogy mindig helyesebbek😋 Sztarok, es a kornyezetembel levok egyarant😄
Nálam magasabb. A legjobb olyan 175-186cm között.
Akibe most szerelmes vagyok azt hiszem 171cm.
15/l 166,5cm
Szerintem a magasabbak egyértelműen és a minimumot az jelenti, hogy a lánynál magadabb legyen. Felső határ nincs.
Én a 180cm-mel elég népszerű vagyok a lányoknál, bár belejátszhat a kék szem és a sportos alkat is. Remélem megbírom válaszolni a privátáradatot, amit okoztam ezzel xD
16F
Nekem 175-180 között az ideális, a nagyjából velem egymagas fiúkkal érzem magamat a legjobban :D persze ha valakibe tényleg nagyon beleszeretnék, a magassága lenne az utolsó dolog amivel törődnék :)
17/l 176cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!