Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányok milyen egy magas fiúval járni? (Többi lent)
Én pasim kb 30 centivel magasabb nálam és imádom
Én szeretem ha egy fiú magas
Helló én 16 vagyok (fiú) és baratnőm meg köztem 33 centi van de semmiben nem "zavar" minket. Ölelésnél rá szokott állni a lábamra és tiszta aranyosak vagyunk, csóknál meg vagy az ölembe ül vagy pedig állva felkapom az ölembe és ő átkarol a lábával és úgy csókoljuk egymást. Fél éve vagyunk együtt. Semmiben nem okozott gondot a magasság. Sőt így tökéletes. Hátulról úgy tudom ölelgetni hogy a fejem az ő fejére rakom, komolyan mondom tiszta jó. Ne aggódj ezen.
A második részére:
Figyelj, a lány azt akarja hogy szükséged legyen rá hogy érezze hogy fontos számodra és hogy nem bírod sokáig anélkül hogy beszélnétek. Nyugodtan írjál neki és beszéljetek meg egy találkozót. Nem véletlenül írt rád 😉 sok sikert!
Mégegyszer: 16/F és 33centi különbség.
Én konkrétan nem tudom hogy milyen egy magas fiúval járni, mivel fiú vagyok. Én, és a barátnőm között, 32cm különbség van. Ő 40-45 kiló, én meg 90. Konkrétan én 195cm vagyok, a barátnőm meg 163cm. 17/F barátnőm 14.
De amúgy szerintem nem számít annyira a magasság. Legalább is a barátnőmet nem zavarja, hogy magas vagyok :) De persze vannak olyanok, akiket zavar.
Szerintem az nagyon jó lehet! Igaz még nem volt úgy különösebben nálam sokkal magasabb pasim de szerintem az tökéletes lehet :)
Főleg úgy ahogy a hármas válaszoló leírta!!!! Az tükröz mindent!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!