Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kevés fiúnak jönnek be a magas lányok?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy minden fiú isteníti a 170cm+os lányokat,hogy hosszú combok,bla bla bla, de ha választhat egy alacsonyabbat is,akkor az alacsonyabbat választja, mert, hogy az milyen cuki, meg minden, és ezért a magas lányok szívnak, mert még a magas fiúknak se nagyon kellenek.
Nekem aztán mind1 hogy milyen magas a csaj,csaj...Jó nem mind1,195,200 cm kicsit nagy 😂😂😂 az én 176cm hez
2018. aug. 10. 18:44
12/22 anonim válasza:
Nekem nem kéne 165 alatti kislány. Minden csaj akivel valamilyen módon is együtt voltam 170 feletti volt, számomra taszítóak a törpék, nem tudnám őket komolyan sem venni. 187cm 19F
2018. aug. 10. 19:48
13/22 anonim válasza:
Magas srác vagyok, úgyhogy nekem mindegy az, hogy milyen magassággal rendelkezik egy csaj. Van sok alacsony és magas lány is, aki nagyon vonzó tud lenni számomra :) Úgyhogy nem tudok arra mit mondani, hogy valaki az egyiket jobban értékeli a másiknál.
2018. aug. 10. 23:50
14/22 anonim válasza:
Mivel a srácok 9X%-át élből kizárják, hisz legyen már a srác magasabb, indok lép életbe.
A maradékból lejőn még a morzsalék, a te neki nem jössz be, vagy fordítva...
Néhányukban pedig nevetségesen él egy olyan kép, magasabbnak kell lenni a partnernél, hisz felvehet magassarkút...
(Netto szarság, ott valami miatt kisebbségi komplexus van)
20/F
2018. aug. 11. 01:58
15/22 anonim válasza:
#14 leírta az igazságot. Egyáltalán nem kevés srácnak jönnek be a magas lányok, viszont a magas lányok kapásból egy rakás fiút kizárnak - irónikus módon éppen a magasság miatt... így eleve ők szűkítik a lehetőségeiket. Maradnak a magas fiúknak az a része, akiknek a magas lányok tetszenek vagy mindegy nekik.
Szóval a magas lányok nem a magasságuk miatt szívnak, mert ebből többnyire ők és nem a férfiak csinálnak ügyet.
2018. aug. 11. 14:15
16/22 anonim válasza:
teljesen egyszerű :D. Mert a magasabb lányoknak nem jönnek be az átlagmagas fiúk. Az meg nagyon kicsi halmaz, hogy 190 a srác és ekkora csaj kelljen neki.
2018. aug. 11. 14:57
17/22 anonim válasza:
Nekem mindig a magasabb lányok tetszettek. Mondjuk ehhez hozzájárul az is, hogy 191 centi magas vagyok. 170 centi alatt már a lányok túl alacsonyak hozzám.
2018. aug. 13. 00:12
18/22 anonim válasza:
Csak 165 cent srác vagyok. Amugy egyszer voltam egy 175-ös lánnyal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!