Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A fiúknak tényleg nem jönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak tényleg nem jönnek be a bolondos lányok?

Figyelt kérdés
Kicsit össze vagyok zavarodva. Van egy fiú barátom aki pont h azt mondta, gogy azt szereti bennem h olyan kis bolondos vagyok és életvidám, vicces, laza. És h szerinte en milyen kulonleges vagyok es h ezt szeretik a fiúk. Viszomt másnap pedig pont azt kaptam meg a barátnőmtől mikor ezt elmeséltem neki h ő pont azt vette eszre h a fiuknak egyaltalan nem jon be az ha egy lany ugymond "dilis". De ezt ne ugy ertsetek h kattant vagy valami csak szeretek hulyulni viszont tudok ugyanugy komoly is lenni es ellehet velem barmirol beszelgetni. Nagyon sok lany baratom van akik szeretnek viszont nincs sok fiu mivel sokszor vagyok zavarban elottuk. Nem tudom h most kinek van igaza a baratnomnek vagy a fiubaratomnak?:/
2019. okt. 15. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

A fiútársaim többségének valóban bejön, viszont egy introvertáltnak, nem biztos, hogy ez be fog jönni. Nem minden fiú egyforma. (Nekem spec a komolyabb lányok jönnek be, viszont nálunk ilyenek nem igazán vannak.) Remélem azért, hogy tudtam segíteni.

17\F

2019. okt. 15. 13:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen!:) Ja amugy 18/L :D
2019. okt. 15. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

szerintem sok fiú szereti az ilyen lányokat, főleg ebben az életszakaszban. az első szerelmemet a gimnáziumban ismertem meg (viszonzatlan volt), ő is pontosan ilyen volt, mindig nevetgélős, bohém, bolondos, jó humorú, de közben okos és mély érzésű, és tudta, mikor elég a vidámságból, mikor kell komolyan viszonyulni egy-egy dologhoz. nagyon szerettem őt és azóta is örülök, ha egy hasonlóan nyílt és feszabadult lánnyal kerülök egy társaságba, bár sajnos ez egyre ritkább, mert a bohémság sokszor elhalványul a korral, a felnőtté válással. maradj meg ilyennek, amíg tudsz!

24F

2019. okt. 15. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Én lány vagyok és azt vettem észre ,hogy a fiúknak inkább a bolondos lányok jönnek be.
2019. okt. 15. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor zavarna, ha egész nap bolondoznál. Nincs semmi gond veled, van aki birja. Ne aggodj
2019. okt. 15. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!😊Akkor nem tudom h a baratnom mibol szurte ezt le🤷‍♀️ De akkor megnyugodtam h nincs velem baj!:)
2019. okt. 15. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:

én amikor igazán felszabadult vagyok, akkor nagyon bolondosan tudok viselekdni, a humorom sem átlagos...

és azt vettem észre, hogy a túlzott vidámkodás és bohémkodás inkább elijeszti a fiúkat, ellenben mikor visszafogottan, "normálisan" viselkedem, akkor több fiú felfigyel rám... érdekes, de én ezt tapasztaltam.

18/L

2019. okt. 16. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!