Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb fiúknak miért nem kell fiatalabb lány?
Nem minden 15-16 éves fiú gyerekes..
Én például nem tartom magam annak egy cseppet sem,jó néha hülyesékedek mint minden normális ember de bármiröl lehet velem beszélni és ha kell halál komoly is tudok lenni vagy ahogy a beszélgetés megkívánja..nem kell általánosítani kedves kérdező :)
16/F
"De a korombeli fiúk annyira mértéktelenül gyerekesek még,ilyenkor várnom kell 2-3 évet,mire ők is érettek lesznek,addig meg szingli leszek?"
Te is gyerekes vagy ilyen felfogással, nem minden korodbeli olyan gyerekes mint ahogy leírod általánosítva.
A fő kérdésre: szerintem ez hülyeség. Nagyon egyén függő, hogy ki mire "bukik" . Én mondjuk jó példa vagyok arra, hogy a fiatalabb lányok jönnek be. Nálam 2-3 évvel idősebbek valahogy nem (vagy csak nem találtam még olyat, aki megfogott volna). 16 éves vagyok, jelenleg egy 17 éves lányba vagyok fülig szerelmes, egy 13 éves pedig szimpatikus (nem, nem vagyok pedofil :D). Amit talán kijelenthetek, az az, hogy a fiúk többségének a "törékeny, alacsony, cuki" lányok jönnek be - persze, van kivétel, de én így vettem észre.
Keress idősebb pasit akkor. Vagy.. bocs, érettebbet. Az érettség nem jár a korral. ;)
Szerintem butaság!
Nekem a fiatalabb lányok mindig jobban tetszettek és kellettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!