Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb fiúknak miért nem kell fiatalabb lány?
Mostanában nekem is izgatja a fantáziám milyen lehet egy kapcsolat egy 15-16 évessel, ekkora korkülönbséggel. Nem vagyok egyedül sztem.
F23
vicces ez a kérdés :)
tudod az az alapvető baj h a lányok jóval később érnek agyilag. testileg persze más kérdés, de agyilag van egy 3-5-8 éves lemaradás mindig. na most akkor el tudod képzelni h egy 15 éves fiút mennyire idegesít egy 8 éves szintű gondolkodás, nem?
csak ennyi ...
Nekem pl csak ők kellenek :$ :D
17f
25
na meg fordítva aztán főleg nem véletlen. dehogy éretlen, vagyis nyilván egy 25 éveshez képest éretlen igen, de egy ugyan olyan korú csajhoz képest általában túl érett. ugye ez a "a lányok érettebbek"-ökörségen alapuló elmélet már rég megdőlt, annyi h komformistábbak és emiatt jobb jegyek ez-az, de semmiképpen se érettebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!