Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gaz ha mar keszen allnal a szuzesseged elvesztesere es semmi melled? . Ti voltatok igy evel? A fiuknak mi a velemenye?
Tudod, az a helyzet, Viki, hogy az anyukádnak se volt. Vagy a nagymamádnak.
És ő is elkelt.
Más kívánatos tulajdonságai is vannak (jó esetben) egy nőnek, nem csak a melle.
A másik dolog, hogy 16 évesen, ha még fiúd sincs, akkor még inkább ne legyél készen a szüzességed elvesztésére.
És ez a kettő most, hogy függ össze? De most őszintén...
Engem úgy is megszoktak nézni a fiúk, hogy nincs se mellem, nem is öltözködöm kihívóan, smink pedig nulla, ráadásul fiatalabbnak is nézek ki kicsit a koromnál... Szóval itt nem hiszem, hogy a melled méretével van a gond.
Én egyébként sosem akartam nagy melleket, hálistennek nem is lett és sosem értettem, hogy miért akar a lányok többsége nagy melleket... Csak a gond van velük. Kicsi az perfect.
Jó értem én, hogy a fiúk többsége erre gerjed, de akinek csak a nagy mellem miatt kellenék, az kapja csak be nyugodtan a sajátját.
De persze, ha egy lánynak nincs nagy melle, akkor selejt, ha egy fiúnak nincs meg 20cm, ő is selejt... Tényleg nem értem ezt a mai világot.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!