Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini fiúk! Milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini fiúk! Milyen lányok jönnek be külsőre?

Figyelt kérdés

2020. júl. 9. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen értelmetlen a kérdés.
2020. júl. 9. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is, de azért próbálok választ adni. Én konkrétan tudom mit szeretek, szóval leírom azt. Alacsony, ne legyen túl vékony (olyan átlagos teste legyen), sportoljon azért néha, illetve legyen humora és inteligens legyen. Mivel ez megvan egy lányba, már nem keresem ezt, de ilyesmit szeretek én. (190cm, átlagos sportos test, F)
2020. júl. 9. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
29%
Mindenkinek más jön be de ha koveted a trendeket akkor magvan mindig az a tipikus jo csaj mindenhol
2020. júl. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!