Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk.Nektek milyen kinézetű lányok jönnek be.Csak külső.Sportos, vékony, teltebb stb.??????????
A magasság lenyegtelen. Az a lenyeg ,hogy nallam legyen alacsonyabb ami nem nehez mert 203 cm vagyok😂. Tehat felőlem egy lány lehet 150 cm is meg akar 195 cm is. Nekem inkább a kicsit telt alkat tetszik nem pedig a tul sportos vagy a nagyon vékony.(a telt alatt nem kövéret értek,de nekem tetszik ha van mit fogni egy lányon. Tehat nem baj ha van egy kis pocakja.)
20/F
A teltkarcsú, nagy cicijű, hosszú, hullámos vagy göndör hajú (hajszín mindegy), világosabb fehér bőrű (az egészséges hófehér bőr szerintem gyönyörű, nem is értem ezt a szoliőrületet..), és legfőképpen szép, kerek, szabályos arcú, nagy és szép kék vagy zöld szemű lányok az eseteim.
A magasság nem számít, de szeretem a hosszú, vaskos combokat, amik viszont ugyebár általában a magasabb lányoknak vannak.
#8 de ugyebár a kérdés a külsőről szól..
Különben számomra eddig egyetlen bűndonda nőt sem tett vonzóvá az, ha belül egy angyal. 34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!