Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk.Nektek milyen kinézetű lányok jönnek be.Csak külső.Sportos, vékony, teltebb stb.??????????
Vékony.
#8 bullshit. Kulso megfog, belso megtart. Akinek nem fontos a kulso az maga is egy igenytelen zsák krumpli.
#17 ez sajnos tényleg igaz. Emlékszem, mikor gimiben ha egy kicsit is nőiesebb formája, nagyobb melle, szélesebb csípöje volt egy csajnak, rögtön megkapta a "kövér" címkét. Aztán kb. 25-26 évesen azon kapja magát az ember, hogy megőrül az olyan nőkért, akiken rendesen van anyag.
Mit tudja még egy kiskölyök tizenX évesen, hogy mi az igazán jó! Ilyenkor még a jó nőt a média által nyomatott "egyszálcsont" modellekkel azonosítják sokan (mind a két nem tagjai).
Átlagos, vagy kicsit teltebb, nagy, lapos fenékkel, és nagyon kis mellekkel.
És kifejezetten tetszik a kissé elvontabb stílus, ami tipikusan a művész lányokra jellemző.
De természetesen nem a külső a döntő, még akkor sem, ha ezzel most pár idegbeteg agyát nagyon felhúztam.
#19 engem nem húztál fel, idegbeteg sem vagyok, csak simán az a véleményem, hogy aki olyat ír, hogy hajlandó lenne csúnya nővel összejönni, ha annak elég sok belső értéke van, az vagy hazudik vagy aszexuális.
A belső érték a barátságoknál döntő, a párkapcsolatoknál viszont elsődlegesen a kémia játszik, aztán jöhet az összes többi. Különben sokra mész egy kapcsolatban a belső értékekkel, ha két hónap után már nem áll fel a párodra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!