Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk.Nektek milyen kinézetű lányok jönnek be.Csak külső.Sportos, vékony, teltebb stb.??????????
Ezt a belső értékes rizsát a csajok is állandóan elsütik, de érdekes módon a nyúlfogú, sápkóros, zsíros hajú, pattanásos fejű, kötött pulcsis országos történelem verseny első helyezettért mégsem tolonganak a lányok.
Lehet a belőtt hajú kosaras szép fiúnak több belső értéke van..
A nagyon jó személyiség;
- teljesen hűséges/megbízható
- kedves, aranyos
- azonos világ/politikai nézet
- őszinte
- legyen véleménye mindenről
- legyenek céljai
- ne akarjon uralkodni
- házasság
- család alapítás
- (kicsit) romantikus
- ha keresztény az hatalmas előny
- egyébb: közepes vagy magas libidó
22-es voltam
Nos nekem először is alkatban legyen vékony és sportos de ne legyen full kigyúrt és ne legyen óriási bicepsze még minden csak légyen szép az alaksza
Aztán az arc: fekete -szőke -szőkés barna haj
Legyen dekoratív, az orra ne legyen nagyobb az enyémnél, a haja légyen minden -képp váll alá érő és ha göndör de nagy göndör vagyis nagy hullámok vannak benne az még jobb.
A magasságnál még csak az A lényeg hogy minimum 160cm legyen mert én magas vagyok.
A szem színe az teljesen mindegy.
És a fogai pedig legyenek ápoltak.
A mell méret nem számít
Nálam az arc az abszolút első, azon is belül a szemek, amik legyenek nagyok, szépek, ábrándosak, kékek vagy zöldek, természetesen hosszú, sűrű, ívelt szempillákkal. A kissé telt ajkak és a fitos orr is vonzó számomra, és az is tetszik, ha a V-alakú fej egy kis formás, kerek állban végződik. A haj pedig legyen legalább vállig érő, sűrű, szőke, szőkésbarna, vagy barna.
Ha ez valakinél legalább nagyjából stimmel, akkor felőlem lehet alacsony, magas, vékony, telt stb, már nyerő nálam a lány.
Legyen szűk a puncija, ne fogazzon, és rendesen ki tudja klopfolni a karajt.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!