Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominik1527 kérdése:
A mai lányoknak csak a magas vékony pasik jönnek be? És
mivan ha valaki középmagas és kicsit teltebb? (Én😂)
1/12 anonim válasza:
2019. okt. 1. 19:50
Ez nem feltétlenül igaz. Nekem például a kicsit teltebb fiuk is bejonnek higyha olyan a személyisege. Szerintem csak az számít hogy normalis legyen és azert külsőre ne legyen kövér. Ja és a haja legyen jó😍
2019. okt. 1. 19:53
Neked ki mondta, hogy csak a vékony pasik jönnek be a lányoknak???
Ez szerintem egyeltalán nem igaz. Az más kérdés, hogy manapság szinte csak csonti lómagas fiúk vannak, de attól függetlenül nem (mindenkinek) az az ideál.
Szerintem még jó is, hogy nem vagy olyan vékony, valamint ha zavar, akkor tudsz edzeni.
A magasságodról pedig nem tehetsz, de biztos találsz olyan lányt, aki tökéletes lesz melléd😊😉
2019. okt. 1. 19:55
Mindenkinek más jön be.
Ha egy csaj szeret elfogad olyannak amilyen vagy.
Ahogy előttem is írták, ha pedig saját magad miatt szeretnél változtatni az is lehetséges, biztos nincs olyan messze a kondi terem 😀
2019. okt. 1. 20:24
Én is úgy vettem észre, hogy a magas csontik kapósabbak:D
18F (180cm,85kg,azaz nem magas csonti:D=
2019. okt. 1. 20:34
191 cm magas, 75 kg vagyok és higyjétek el nekem, hogy így sem könnyebb az élet,(sajnos) nem sokat számít ha ilyen magas és jó kiállású valaki,a külső nem minden.
2019. okt. 1. 20:59
7/12 anonim válasza:
Nem. Mindenkinek más, de ez személyiségen is múlik. Lehet egy pali jóképű, izmos, és magas, ha a személyisége 0 és egy nagy f**z akkor semmit nem ér azzal, rendes kapcsolata nem lesz. Egyébként sok lánynak bejönnek a kicsit teltebbek is.
2019. okt. 1. 22:03
Ha dús a haja, szép az arca, szépek a fogai, akkor nem a méret a lényeg(ne értds félre, rossz az, aki rosszra gondol).
Amúgy én pici nő vok, nem kell, h 2méteres legyen a csávó. 20/nő
2019. okt. 2. 08:17
Attól függ milyen magas és mennyire "telt". Nekem annyi, hogy legyen nalam magasabb. Alakatilag meg ne legyen elhízva, nem baj, ha nincs kockahasa, de legyen azért sportosabb kicsit, már csak a saját egészsége miatt is. De ettől még találhatsz olyan lányt, aki szeret, hiszen léteznek belső tulajdonságok, amik ellensúlyozzák a dolgokat. Ha meg nem tetszik ahogy kinézel, az alkatodon tudsz változtatni, ha akarsz... de csak akkor ha magad miatt teszed, más miatt nincs értelme!
2019. okt. 2. 13:34
10/12 BrookeShetter válasza:
Szerintem csak rossz körben keresel lányokat. Nincs olyan, hogy a világon mindenkinek "csak ilyen" vagy "csak olyan" tetszik. Egyénenként más a szemünknek tetsző. Mozdulj más iranyokba és meg fogsz lepődni :) hány éves vagy?
2019. okt. 3. 09:01
Kapcsolódó kérdések: