Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok sorozat és videójáték, vagy csak én reagálom túl?
Körülbelül két hete volt egy vitánk a párommal, én kiakadtam, hogy heti 2-3szor találkozunk, akkor is két és fél órára.
A helyzet az, hogy egész éjjel sorozatot néz, vagy játszik, és délután kel fel, ezért mindig 5-re hív át.
Én elmondtam neki, hogy számomra ez a két és fél óra heti párszor kevés, mondta, hogy igen, igen neki is. Kértem, hogy pár órával tudjunk előbb találkozni, legyen több időnk, ez egyszer sikerült.
Ma szintén 5-6 körülre hívott át, és mint kiderült a szülei egész nap nem voltak otthon, és megjegyeztem neki, hogy átmehettem volna akkor előbb is, erre mondta, hogy hát ő sorozatot akart nézni, ami engem úgysem érdekel és rossz kedve van mostanság. Nekem ez nagyon rosszul esik, hogy a sorozat úgymond fontosabb nálam (én ezt érzem), valamint elkezdtem fogamzásgátlót is szedni már 4 hónapja, de úgy érzem tök felesleges a havi 1-2 alkalom miatt.
Sokszor próbáltam megbeszélni vele ezt finoman, de mindig ott lyukadtunk ki, hogy én miért nem értem meg, hogy neki nincs jó kedve.
Nagyon tanácstalan vagyok, nem érzem egészségesnek az egészet, de közben meg lehet én reagálom?
Minden alkalommal megkérdezem, hogy mi a baj, hogyan tudnék segíteni. Általában a baj az, hogy tél van, hogy iskolába kell "járni", utalja az iskolát. Segítséget tanulásban nem fogad el, főleg nem tőlem, mert az milyen gáz már.
Köszönöm szépen a válaszokat.
#4 17 évesek vagyunk, igen online oktatás van, rosszul fogalmaztam bocsi, de úgy értettem az iskolába "járást", hogy egyáltalán iskolás nem akar lenni, már inkább dolgozna vagy olyan dolgot tanulna, ami érdekli.
Sikerült megbeszélnünk, bocsánatot kért, megígérte, hogy többet fog foglalkozni velem:) köszönöm nektek:)
Sajnálom nagyon,hogy ezt írom,de lehet el kellenne gondolkozni a dolgokon...
Ha így kijelenti,hogy te másodlagos vagy,lehet nem éri meg vele maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!