Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Befolyásoló tényező az, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásoló tényező az, hogy lány létemre videójátékozok?

Figyelt kérdés

Eddig csak két féle sráccal sikerült találkoznom, persze nem azt mondom hogy nincs másmilyen. Az egyik az aki ha megtudja hogy "gémergörl" vagyok, rögtön csak arról akar tudni és lehet előtte az se érdekelte hogy létezek, utána tapad de csak a játékok miatt. Főleg ha elmondom miket játszok (R6S, Dead by daylight, Modern warfare, Ark stb) szóval nem ilyen Sims kategóriában.

A másik meg az akinek ez hatalmas negatívum, mert biztos sok fiú udvarol neten meg tuti kocka vagyok akit nem érdekel más.

Ez tényleg olyan nagy dolog, esetleg titkoljam is eleinte vagy mi? Úgy érzem csak ez határoz meg a legtöbbek szemében, és zavar. Az igaz hogy sokat játszok, az is hogy igen vannak fiúk akik játékon keresztül próbálkoznak de egyrészt akármikor abba tudok hagyni, van hogy napokig nem játszok. Másrészt attól még hogy belevesít a fülembe napi 10 ember hogy "gémergörl" én ugyanaz a személyiség maradok.

Meg persze van pár srác akikkel játszok rendszeresen, évek alatt kb 20 ember van akikkel rendszeresen játszok. De ha annyira nem bízik bennem valaki hogy a holland 13 éves kissrácokkal, meg a 260kmre elő 25 éves haverokkal játszak akkor az nekem se fekszik.

Na de

Szerencsétlen vagyok, azért akadok össze ilyen gondolkodásúakkal mindig vagy tényleg ne beszéljek erről eleinte mert olyan sokat számít?

17/l

2020. máj. 11. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem, az nem baj. Az a baj, hogy van ez a kérdés.
2020. máj. 11. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez bőven pozitívum (mondjuk engem is ez határoz meg)
2020. máj. 11. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok fiú örül annak hogyha egy lány játszik és mert kanosak rögtön letámadják.

Közben az sem érdekli őket, hogy hogyan néz ki.

Szerintem akik ezen fenn akadnak azok még kicsik és kanosak is.

Nem kell ezzel foglalkozni.

2020. máj. 11. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze,hogy az. És ezt pozitív értelemben mondom. Ha nem vagy egy kocka és nem játszassz napi 10 órákat hanem csak mérsékelten az a legtöbb fiunak bejön szerintem.

16/f

2020. nov. 1. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!