Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek az jó vagy rossz ha egy lány szeret videójátékokkal játszani? Egy ilyen lány csak fiús haver vagy olyan bónusz ami miatt jobban felkapjátok a fejeteket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 11:47
2/10 A kérdező kommentje:
#1es még akkor is ha nem tud játszani csak szeret? :DD
2015. jún. 14. 11:53
3/10 anonim válasza:
Idotallo pozitivum. Mindenkepp plussz pont. Nagyon is lehet noies egy gamer csaj. Foleg ha ugyanazzal nyomjak online multi, legjobb.
5/10 anonim válasza:
1. majd belejön a játékba, de az a lényeg hogy szeret :D!
6/10 A kérdező kommentje:
Leginkább fifa
2015. jún. 14. 11:59
7/10 anonim válasza:
Plusz. Szeretek a barátnőmmel játszani, még ha kicsit ügyetlenkedik is néha, de hát én se születtem játéktapasztalattal.
8/10 anonim válasza:
Fifa? Figyelj oda, nehogy majd a párodnál jobb legyél benne, még rámegy a kapcsolat
;)
9/10 anonim válasza:
Sz@ rok rá :')
Csak legyen lyuk a làba közt :)
10/10 anonim válasza:
Ez egy átlag 13-20 éves fiúnál igazi jackpotnak számít
Én már nem játszom annyit, mint régen, de attól még nekem is jópofa és vonzó :)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!