Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs életem! Hogyan szerezzek? Többi lenn 16/f
Gép ki. Irany a konditerem vagy valami kuzdosport haver tapasztaatbol mondom 16 evesen amikor gerincferdulesem lett kapcsolt az agyam hogy acsi acsi elmentem konditerembe megismertem sok jo arcot mellette boxolni jartam onnan is tarsasag akikkel egyutt loghattam mert utaltam az osztalytarsaimat nem voltak eleg ertelmesek hozzam sajnos igy nem ereztem jol magamat veluk,meg lett az elso baratnom 3 evig tartott sajnos szakitott padlora kuldott,felalltam es megy tovabb a regi eletem buli,sport,penz szórás
Tudom hihetetlennek is hangozhat vagy bonyolultnak de lenyegebe ennyi
Masodik vagyok,
Ne felj bemenni ilyen helyekre ugyan olyan ember leszel mint en en is 178 magas voltam es 48 kilo kis nadszal anorexias “gamer” es en is egyedul mentem be eloszor a kondterembe nagyon sok segitokesz arc volt es senki se neveti ki a masikat a konditerembe csak az hiszi azt aki nem jar es pont ezert nem jar :)
Szerintem inkább fogd meg inkább magad és legalább próbálj lenyugodni :D
Semmi probléma nincs az életedben :)...csak te hiszed azt :D mert hirtelen akarsz olyan dolgokat amik nem is kellenek neked :'D nyugi én 24 évesen sőt még most is néha ezt érzem NYUGI.
Buli, haverok, pénzszórás.. :D A barátok és a pénz keresése valahogy kimaradt a receptből... hát ha te voltál az értelmes az osztályban akkor a többit a legközelebbi dögkútra kellene küldeni. XD
Kérdező: Miért milyen hobbid volt eddig? Kétlem, hogy szélsőségekben kellene gondolkodni mint ő autistasága. :D [Btw: gerincferdülésed nem csak úgy lesz és a kondi és a box nem kezd vele semmit. :D]
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!