Hogyan szerezzek újra életkedvet és célt? Nagyon fáradtnak, kimerültnek és üresnek érzem az életem jelen pillanatban - és ez most nem "tinidráma" 23L
Az utóbbi pár évben mélyrepülés az életem. Nem fogok drámázni, tudom, hogy van akinek rosszabb, de ez a saját életem és szeretném kihozni belőle a maximumot.
Jelenleg logisztikában dolgozom és persze örülök, hogy van munkám, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az én utam, plusz ennél a cégnél semmi nem megy jól (nyáron csődeljárás indult...) minden nap óriási a nyomás és a hibalehetőség.
Jelenleg hipermenorea-ban szenvedek, egy magánorvos próbál évek után kigyógyítani, jövőhéten kapom meg a rákszűrés eredményét, ez a betegség is elég sok erőmet elveszi.
Mindemellett a barátaimra sem számíthatok, mert mindegyik lánynak már komoly kapcsolata van és hiába keresem őket, nem érzem a kölcsönös érdeklődést és ebbe belefáradtam. Tudtam új barátokat szerezni, nem arról van szó, de nem tudom könnyen feldolgozni a 10 éves barátságok elvesztését.
Annyira magányosnak és elveszettnek érzem magam, hogy arra nincs szó... egy jó fél éve folyamatos bulizással és ivással próbáltam ezt oldani, de most még az se megy. Unom a megszokott helyeket, az álszent party haverokat, a másnapot, az üresség érzését.
Az egyik ismerősöm keressek melót és költözzek Pestre (mindig erre vágytam), különben szerinte egy éven belül bekattanok. Lehet benne valami. De mi van, ha az se jön be? Hisz ott csak pár régi ismerősöm van, ugyanúgy "forever alone" lennék :) habár könnyen ismerkedem, jobb életszakaszban.
Jövőhét pénteken töltöm be a 23-at, de érzem, hogy ez nagyon szomorú szülinap lesz...
Hosszabb távon nem szeretnék külföldön tartózkodni. Én itthon akarok egy normális baráti kört, megtalálni a szerelmet, nem messze a családomtól. Viszont az elutazás ötlete nagyon tetszik, második válaszoló! Lehet az lesz...
Csak az a baj, folyamatosan azon pörgök, hogy mit vétettem, hogy nem szeretnek azok, akiket én szeretek és hogy zárhatnám le a múltat...?
Üdv!
1. Az utazás a lehető legjobb megoldás, bár nem kell feltétlenül külföldre, itthon is lehet találni olyan helyeket, amik mindentől messze vannak, nem kell foglalkozni semmit, csak magaddal és beszélgetni azzala 3 emberrel, aki ott van körülötted. A lehető legjobb...
Én 3 napig voltam egy ilyen helyen, és nagyon vissza akarok menni. Konkrétan ez egy ökofalu volt Agostyánban, Tata mellett (a reklám helye).
2. Sajnos önmagamnak mondok ellent, de azt kell mondanom, hogy addig dolgozz a mostani helyeden, amíg tudsz. De ha mondhatok ilyet, állj több lábon, hogy a lehető legkisebb időkieséssel tudj váltani. A mai világ sajnos ilyen, én próbálok ez ellen menni, de nagyon sok az akadály.
Nem jó csak a munkában és a pénzben gondolkozni, ezért én is inkább áttérek a következő pontra...
3. A barátságok elvesztése nagyon nehéz, de sajnos ez is és a szerelem is mégiscsak két emberről szól. De attól még, hogy a barátnőidnek van kapcsolata, attól még nem kéne hagyagolniuk a barátaikat. Mindkettő kell(ene)!
Szerintem a mai emberek többsége ezt nem tudja, a barátságot és a szerelemet sem ismerik, miről szól.
(Hogy én tudom-e? Erről a barátaimat és a [nem létező] szerelmemet kéne megkérdezni...)
4. Bulizni lehet, de inni nem. Nem old meg semmit.
Frázis, frázis, mégsem tartja be senki.
5. "Unom a megszokott helyeket": egy városon belül is lehet újat és újat felfedezni (bár ha Alsómocsolád-felsőn laksz, úgy nehéz). Ne ez jelentsen akadályt!
6. Én nagyon sokáig Pesten éltem, jártam be tanulni, dolgozni stb., most kerültem el onnan és nagyon hiányzik. De vigyázz! Pesttel nem lehet közömbös lenni. Vagy nagyon utálja az ember, vagy nagyon szereti és ragaszkodik hozzá.
És egyébként is "há' a Pest rá van kasírozva a Földgolyóra aszfaltbetonnal!" ( http://www.youtube.com/watch?v=GfnpFjuUWvE ) Mindenképp meg kell próbálni. De ezzel kapcsolatban:
7."Hisz ott csak pár régi ismerősöm van, ugyanúgy "forever alone" lennék :)" Én azt mondom, nem helyhez ragaszkodik az ember, hanem emberekhez. Így pedig ez Pest-független.
8. Remélem, nem lesz gond a szűrés eredménnyel. Jobbulást Neked! És nem utolsósorban pedig nagyon boldog születésnapot! Mert nem mindennap lesz 23 éves az ember...
9. Ha találtál e sok betű között valami használhatót, és még szeretnél kkapni efféle betűket, nyugodtan kérdezz, akár privátban is.
Tisztelettel
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!