Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha barátomat túlságosan beszippantották a videójátékok?
Figyelt kérdés
Mostanában nem érdekli más, egész nap csak a gép előtt ül és videójátékokkal játszik.. Már több veszekedésünk is volt emiatt, de nem érdekli. Megpróbáltam róla beszélni, de nem akart, vagy csak mondta, hogy hagyjam békén, mert van jobb dolga is, mint ilyenekről beszélni. Félek, hogy ez a kapcsolatunk végét jelenti.. Csak szeretnék egy utolsó próbát tenni. Mennyire van rá esély, hogy akármi képes úgymond visszahozni őt a "valóvilágba"?
(15 éves lány és 17 éves fiú)
2016. jún. 16. 20:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki kerek perec, hogy ha nem törődik veled, hanem csak kockul, akkor szakítasz vele. Ha egy kicsit is fontos vagy számára, akkor le fog állni.
2/5 anonim válasza:
Sok esély van rá. Én most 22 vagyok, de 15 évesen én is beleestem ebbe a dologba (most az mindegy, hogy mért meg hasonlók.) Nálam is jött a fordulás és egyik napról a másikra rájöttem, hogy elég volt és persze van, hogy játszom, de nem annyit és az lett a legutolsó dolog ami számít, minden más előtte van. Neki is el lehet hozni ezt a bumm megváltozást, és Te mint barátnő ennek tökéletes alanya vagy. Mondd meg neki, hogy egyedül marad, ha nem változtat ezen.
3/5 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki azokat amikkel játszik? Én ölni tudnék egy gamer barátért, neked meg van. Ha meg nem tetszik hogy gamer és te nem is vagy hajlandó alkalmazkodni, akkor szakíts.
4/5 anonim válasza:
Én meg egy gamer csajért tudnék ölni kedves előző :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!