Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért akarhat szünetet tartani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarhat szünetet tartani a barátnőm, míg elmúlik neki a mensi?

Figyelt kérdés

Ma azt írta nekem, hogy "Kéne egy kis szünetet tartanunk amíg el nem múlik a menzesz."

hátha ez jelent valamit, hogy ez egy mintaszöveg és van egy bizonyos jelentése...

2020. dec. 9. 08:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%
Az. Inkább felejtsd el.
2020. dec. 9. 11:01
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

Igen, női logika. Szerintem csak ingerlékenyebb és azért kéri a szünetet, hogy ne vesszetek össze. Ilyenkor én is szoktam ilyen magamba forduló lenni.

Próbáld meg kibírni azt a pár napot és ha elmúlt akkor beszéld meg vele. Ja és persze mond el, hogy ez nem ciki, természetes dolog, nem nézed le emiatt stb.

2020. dec. 9. 11:03
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
A maradék 2x napra kérj te szünetet :)
2020. dec. 9. 11:36
 24/28 A kérdező kommentje:

Hát...

olyan kib*szott flegma volt ma velem. Megbeszéltük kiderült, hogy már 2 hete jár valakivel, de nem volt szíve kidobni engem.

Hát.. én úgy kib*sztam, mint a banánhéjat a kukába. Pont.

Szakítottunk szép szóval.

2020. dec. 9. 20:37
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Na baszus. Én/mi meg próbáltunk vele megértőek lenni 😂

Nagyon megbántott? :(

2020. dec. 9. 21:36
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így volt helyes. Megcsalt, és ráadásul egy ilyen olcsó szar kifogással akart lerázni... Sajnálom, hogy így alakult.
2020. dec. 9. 21:48
 27/28 A kérdező kommentje:
25: hát ja. nem vagyok szomorú, csak fáj.
2020. dec. 9. 22:30
 28/28 anonim ***** válasza:
50%
Mocskos rib4nc😂😂 ennél csak jobbat találsz . Remélem amugy szétgörcsöl minden menszinél 😂😂
2020. dec. 10. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!