Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm 3 hónap után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 3 hónap után szünetet kért tőlem. Miért?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk eggyütt a barátnőmmel, és pár napja közölte velem, hogy szünetet akar. Amit mondott -> Vannak olyan dolgok amiket még nem tudott lezárni magában, és ezen szeretne gondolkodni. De a kapcsolatunkban nem volt semmi hiba, még veszekedés sem, és ezért van bennem egy nagy kérdőjel, hogy miért van most ez. Nagyon megszerettem és nem szeretném elveszíteni. Szerinte is meg szerintem is nagyon összeillünk.
2015. aug. 4. 02:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ez valami kamuzás. Mennyi idősek vagytok?

Nem hiszem, hogy túl komolyan kéne venned ezek után. Ha jelentkezik jelentkezik, ha nem nem.

2015. aug. 4. 02:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Én 17, barátnőm 16. Hát nemtudom de egyik percben még jó volt a kedve meg dumáltun, és egyszer csak ezt írta hogy szünetet akar.
2015. aug. 4. 03:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos jött az exe, vagy félrekufircolt. Tedd ki
2015. aug. 4. 08:11
 4/5 - palilaci - ***** válasza:

Felejtsd el a csajt. De tenyleg. Ez kb. olyan mintha szakitott volna veled. Vegulis burkoltan ezt csinalta. Mi az, hogy szunet? lol. Rjbanc. Az elozo jol irta, jott aki jobb nalad.

Hidd el ra fogsz te is jonni, hogy ha normalis hosszu kapcsolatot akarsz, a csajt le kell szarni. Amugy meg biztos talalsz jobbat, vagy ha nagyon kell, szerintem megkurhatod valamikor.

2015. aug. 4. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát várj vele. De beszélni sem beszél veled? Az mondjuk elég érdekes... Amúgy szerinte kérdezz rá egyenesen, hogy "szakítani akarsz?" Erre már őszintén fog válaszolni.
2015. aug. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!