Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Tegyük fel, hogy lehetőségetek...

Lena_14 kérdése:

Tegyük fel, hogy lehetőségetek van egy nyári szünetet (2 hónap) ott eltölteni, ahol csak akarjátok. (bárhol a világon) Hova mennétek?

Figyelt kérdés

2014. szept. 7. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Indonéziába (már voltam pont két hónapot de abból soha nem elég)
2014. szept. 7. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
NYC
2014. szept. 7. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Floridába a bátyámékhoz. Bátyám már 5 éve él ott a feleségével, nem érdek házasság volt, egyszerűen összehozta őket az élet. A csaj is magyar, de nem itt született hanem már Floridában, viszont ő egyszer volt itt 3 hónapot a nagyszüleinél és akkor ismerkedtek meg. A bátyámnak találtak kint munkát, és kimehetett 3 hónapra kapott engedélyt, és mivel ott nagyon jól dolgozott így a munkáltatója elintézte neki a zöldkártyát amivel már legálisan lehetett ott. Az esküvőt ők akarták, közösen így meg is történt, de sajnos csak kis létszámú volt, mivel mi csak a szűk családdal tudtunk kiutazni oda, mert ugye nagyon sokba került a jegy persze ők is adtak bele meg a lány szülei is, így is csak a szüleimmel meg a nagyszüleimmel tudtunk csak kimenni, a másik bátyám meg a húzom, ők nem tudtak jönni, a bátyám, azért nem mert akkoriban kezdett a munkahelyén és nem engedték el szabira, mert minimum 2 napot kellett volna kivegyen ugye a péntek és a hétfő. A húgom meg csak akkor jött volna ha a barátja is jöhet, de mivel már nem tudtuk a pénzt összekaparni neki, és a srácnak sem tellett rá, így akkor ő sem jött amiből nagy viták voltak. Én akkori barátnőm is saját költségére tudott volna jönni, mivel nekem sem volt pénzem, ami meg volt azt beleadtam szintén a jegyárába, így ő sem jött, de engem ő direkt küldött mert mégis csak a bátyám és a testvérei közül legalább én legyek az aki jelen van.

Persze utána megvolt a kárpótlás mert 1 évvel később ők hívtak meg minket 1 hónapra akkor mindketten kimentünk, és húgomék is jöttek 2 héttel később és annyival később mentek haza mint mi.

Jelen esetben nincs lehetőségem már 2 hónapra kimenni mert már dolgozok és most nyáron is csak 2 hétre mehettem szabira a leállás miatt, ki nem mentünk most bátyámékhoz mert a barátnőmet akkor nem engedték szabira, meg mi javában benne vagyunk a felújításban mert a bátyám az igazi apjától örökölt egy házat de mivel ő már kint l az USA-ban és ha nagy ritkán 3-4 havonta ha hazajönnek tuti a szüleimnél lesznek így lemondott róla a javamra, csak azért mert a mi kapcsolatunk volt a legkomolyabb plusz velem van a legjobban még a mai napig is, másik bátyámnak van már lakása meg amúgy sem bízik meg benne mert tudja jól hogy a részével visszaélne, a húgom meg azért nem kapott részt mert ő a nagymamánk házát kapja meg teljes egészében, cserébe a bátyám házának teljes tulajdonáért.

ű

De ezért sem tudtunk kimenni, pedig lehetne azt hogy elmenjünk barátnőmmel fizetés nélküli szabira, mert a bátyám állna mindent, de félnénk attól hogy mire visszaérnénk már nem lenne meg a munkahelyünk ha jó helyettest találnak a helyünkre és befúrja magát. Dolgozni meg nem mehetünk ki, és élni mert a barátnőm ragaszkodik a családjához érthető módon mert már betegeskednek és mellettük a helye. Főleg hogy a barátnőm késői születésű meg 6 évvel idősebb is nálam.

2014. szept. 7. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Dél-Amerika körtúra. Mondjuk sok helyen voltam már, ami szintén nagyon vonzó, de oda nyilván nem mennék vissza amíg a bakancslistámmal nem végeztem.
2014. szept. 7. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Bajkál-tóhoz. Az egyszerűen festői egy hely. Utóbbi években elég rendesn ki is építették ott az élménykombinátokat. A víz cseszett hideg :) de fürdésre alkalmas. Volatm már ott, sajnos nem két hónapot, csak két napot :(
2014. szept. 8. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Európai vonatbérlet... vagy végigjárnám az el caminot. :)
2014. szept. 23. 15:12
 7/8 anonim válasza:
Trébé
2014. szept. 30. 19:31
 8/8 anonim válasza:

Columbia..

Üzletelni kezdenék az egyik drogbáróval és milliomos lennék...

2015. máj. 17. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!