Munkavállalás Kanadában, hogyan működik?
Figyelt kérdés
Kaptam egy állás lehetőséget Kanadában de nem vagyok tisztában azzal, hogy hogyan maradhatok ott. Elméletileg 6 hónapig szabadon tartózkodhatok ott de ez alatt legális dolgozni? És ha letelik a 6 hónap akkor hogyan tovább? Kerestem ilyenekre de sehol sem volt egyértelmű válasz.2013. jún. 18. 18:05
1/5 anonim válasza:
6 hónapig turista lehetsz, dolgozni TILOS! Ha kaptál állás lehetőséget, akkor a céged fog intézni mindent, neked majd a papírokért kell Bécsbe menni a kanadai nagykövetségre.
Egyébként bármilyen bevándorlással kapcsolatos kérdésed van, akkor egy oldal van, ami hivatalos, ez pedig a Kanadai Bevándorlási és Állampolgársági hivatal honlapja.
Itt a link: [link]
2/5 anonim válasza:
Szerintem azt a munkát egy ismerőse szerezte neki, és nem ő pályázta meg hivatalosan...
3/5 anonim válasza:
"Szerintem azt a munkát egy ismerőse szerezte neki, és nem ő pályázta meg hivatalosan..."
Épp ezért írtam én is, hogy ha hivatalos állás lenne, nem itt kérdezne, hiszen a cég intézné a papírokat. Ha valós állás lenne, akkor a kérdezőnek csak orvosi papírjait kéne magának intézni, minden mást a cég.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jún. 18. 20:26
5/5 anonim válasza:
Egyebkent lehet dolgozni legalisan vizum nelkul, ugy hogy ha mar kint vagy kanadaba ir a fonokod egy papirt hogy szuksege van rad es beviszad a kanadai munkaugyhoz es, egy vagy ketto heten belul megkapod az engedelyt. De a magyar iskolai papirokat nem fogadjak el , es egeszseg ugyi biztositasod sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!