Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért akarhat szünetet tartani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarhat szünetet tartani a barátnőm, míg elmúlik neki a mensi?

Figyelt kérdés

Ma azt írta nekem, hogy "Kéne egy kis szünetet tartanunk amíg el nem múlik a menzesz."

hátha ez jelent valamit, hogy ez egy mintaszöveg és van egy bizonyos jelentése...

2020. dec. 9. 08:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem csak rosszul fogalmazta meg :D

Én úgy értelmeztem, hogy most ne keresd pár napig mert morcos és csak megbántana téged ha beszélnétek.

De persze lehet, hogy nincs igazam írj rá és kérdezd meg

16/l

2020. dec. 9. 10:15
 12/28 anonim ***** válasza:
90%

Mármint szexelni nem akar, amíg megvan neki? Mert azt megértem, én sem szeretek akkor, fáj, nekem gusztustalan, nem is tudok akkor úgy felizgulni.

Viszont ha menzesz miatt szakítani akar, akkor ez a csaj szerintem nincs rendben agyilag. Vagy olyan béna, hogy jobb kifogást nem tudott kitalálni.

2020. dec. 9. 10:16
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is a szex ugrott be egyből
2020. dec. 9. 10:27
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
Ez nekem eszembe se jutott, olyan egyértelmű :D de akkor miért úgy fogalmaz, hogy szünetet akar tartani?
2020. dec. 9. 10:46
 15/28 A kérdező kommentje:
én 17 vagyok, ő 16... Még nem szexeltünk :)
2020. dec. 9. 10:46
 16/28 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam nála, akkor egész nap hiper szuper vidám cukicsajvolt ,aztán egy ponttól hirtelen megváltozott, elkomorodott aztán ennyi. Este is kérdezgettem, hogy minden rendben van-e és mondta, hogy igen.

Megöleltem, mondtam, hogy szeretlek, de nem válaszolt.

2020. dec. 9. 10:48
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is az lehet, amit #11 mondott, én is ilyen szoktam lenni, és sokszor megbántottam már a barátomat
2020. dec. 9. 10:50
 18/28 A kérdező kommentje:
17: nagyon remélem :( egész nap a párnáját szorongatta az tény, hogy most nem jó neki, de semmivel sem bántott meg soha.
2020. dec. 9. 10:51
 19/28 A kérdező kommentje:
mindig az van, hogy heti 4 edzésekor a végére értemegyek. Itt van közel 1,2km. Most meg megkérdeztem, hogy de azért menjek ma érted? És mondta, hogy inkább ne.
2020. dec. 9. 10:54
 20/28 A kérdező kommentje:

amúgy meg pont ő mondta: mindent meg kell beszélnünk, ha baj van, az a kapcsolatok alapja.

Amikor én megkérdezem: Mi a baj? "Semmi"

Hát erről ennyit. Női logika?

2020. dec. 9. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!