Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szünetet kért, Mit tegyek?
Megértelek hogy rossz ez hallani és próbálsz rá más magyarázatot találni. De ezt a viselkedést az idegesség meg a stressz nem indokolja. Gondolj csak arra hogy vannak kapcsolatok ahol pl egyik félnek meghal egy családtagja, vagy egyéb tragédia éri és mégis együttmaradnak. Sőt ilyen nehéz időkben az ember inkább pont hogy közelebb próbál kerülni a párjához, főleg a nők, a férfitól várnak támogatást gondoskodást és támaszt. Az persze előfordulhat ilyenkor hogy ideges ingerlékeny lesz könnyebben feldühödik és mond néha bántó dolgokat...de az hogy elfordulna a támaszától, jelen esetben tőled, na azt senki nem tenné aki szereti a másikat. Ez nem logikus reakció.
Szerintem vagy van neki más, vagy amiatt akarja leépíteni a kapcsolatot mert külföldre megy, de az is lehet hogy csak egyszerűen megunt, kiszeretett, rájött hogy még nem akarja elkötelezni magát, stb. Ha most végeztetek a gimivel gondolom 18-19 évesek lehettek, olyan korban még nem mindenki keresi élete párját.
Egyébként én is hallottam már ilyen lánytól hogy tartsunk szünetet, és mindig szakítás lett a vége. Azért kérték a szünetet mert gyávák voltak megmondani az igazat, vagy mert még nem volt biztos a dolog a következő pasival és addig meg akartak tartani... Sok mindenre van példa. 25éves vagyok, még én is elég fiatal, de azt már megtanultam, hogy olyan nőre nem érdemes időt pazarolni aki nem tudja mit akar. Ha bizonytalan az érzéseit illetően akkor nem szeret.
Én a helyedben megmondanám neki, hogy éretlen viselkedés ez a szünetesdi, attól nem fog újra belédszeretni ha kevesen találkoztok, szóval döntsön, szedje össze a bátorságát és mondja meg mit akar. Ha nem képes rá, dobd ki! Lehet pont akkor jönne rá hogy szeret téged, ha látná hogy nem tehet meg veled bármit, nem húzhatja az agyad ezzel a szünettel.
ilyet*
keveset*
Bocsánat az elgépelésekért. Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!