Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm szünetet kért, Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szünetet kért, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hát kicsit több mint egy éve vagyunk együtt. Az eleinte találkozgattunk és lassan megszerettük egymást. Majd igy 1 hónapja kb elkezdett furcsán viselkedni és mindig kérdeztem azt mondta hogy nincs semmi baj. Majd pár napja szünetet kért, azzal indokolta meg hogy kicsit egyedül szeretne lenni hogy ne kötődjön senkihez. Pár napja tart ez de alig birom :( Szeretem, és tudom, érzem hogy ő is engem. Most fejeztük be a gimit, és ő megy külfödre tanulni én meg maradok itthon, nagyon ideges volt a felvételiktől a kollégiumba hogy bejusson, ez lehet hogy kihat rá? És ezért mondja ezt? Nem mondta hogy mennyi időre lenne szüksége, de én egyenlőre várok. Csak annyit beszélünk egynap kb hogy reggel irunk egymásnak meg este lefekvés előtt. Nem tudom mi lelhette igy hirtelen. Köszönöm a segítséget :)

#szünet #pákapcsolatban
2016. aug. 15. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tartsunk szünetet akkora hülyeség. Ha valaki ilyet mond, az nem szereti a másikat ráadásul még hitegeti is és bizonytalan helyzetbe sodorja... Önző dolog. ha nem biztos benne hogy szeret e téged, akkor nem szeret. Amikor az ember szerelmes egy percig sem kételkedik az érzéseiben és nem akar egyedül lenni.
2016. aug. 15. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnalom,hogy ezt kell mondjam, de semmi jovoje igy a kapcsolatnak, hogy egyik egyik irszagban masik a masikban... gondolom legfeljebb havonta talalkoznatok, az meg nem sok... nyilvan megprobal egyre kevesebbet lenni veled, leepiteni a kapcsolatot, igy hogy kozeledik az egyetem... keszulj fel ra, hogy vege lesz... evekig ezt nem lehetbirni...
2016. aug. 15. 18:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De az lehet hogy az idegessége meg minden kihat igy rá csak nem veszi érszre?
2016. aug. 15. 18:42
 4/9 anonim válasza:
Ez is egy lekoptató szöveg!
2016. aug. 15. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Megértelek hogy rossz ez hallani és próbálsz rá más magyarázatot találni. De ezt a viselkedést az idegesség meg a stressz nem indokolja. Gondolj csak arra hogy vannak kapcsolatok ahol pl egyik félnek meghal egy családtagja, vagy egyéb tragédia éri és mégis együttmaradnak. Sőt ilyen nehéz időkben az ember inkább pont hogy közelebb próbál kerülni a párjához, főleg a nők, a férfitól várnak támogatást gondoskodást és támaszt. Az persze előfordulhat ilyenkor hogy ideges ingerlékeny lesz könnyebben feldühödik és mond néha bántó dolgokat...de az hogy elfordulna a támaszától, jelen esetben tőled, na azt senki nem tenné aki szereti a másikat. Ez nem logikus reakció.

Szerintem vagy van neki más, vagy amiatt akarja leépíteni a kapcsolatot mert külföldre megy, de az is lehet hogy csak egyszerűen megunt, kiszeretett, rájött hogy még nem akarja elkötelezni magát, stb. Ha most végeztetek a gimivel gondolom 18-19 évesek lehettek, olyan korban még nem mindenki keresi élete párját.

Egyébként én is hallottam már ilyen lánytól hogy tartsunk szünetet, és mindig szakítás lett a vége. Azért kérték a szünetet mert gyávák voltak megmondani az igazat, vagy mert még nem volt biztos a dolog a következő pasival és addig meg akartak tartani... Sok mindenre van példa. 25éves vagyok, még én is elég fiatal, de azt már megtanultam, hogy olyan nőre nem érdemes időt pazarolni aki nem tudja mit akar. Ha bizonytalan az érzéseit illetően akkor nem szeret.

Én a helyedben megmondanám neki, hogy éretlen viselkedés ez a szünetesdi, attól nem fog újra belédszeretni ha kevesen találkoztok, szóval döntsön, szedje össze a bátorságát és mondja meg mit akar. Ha nem képes rá, dobd ki! Lehet pont akkor jönne rá hogy szeret téged, ha látná hogy nem tehet meg veled bármit, nem húzhatja az agyad ezzel a szünettel.

2016. aug. 15. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:

ilyet*

keveset*

Bocsánat az elgépelésekért. Előző voltam

2016. aug. 15. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, mielőtt ő dob ki téged (jellemzően 1 hónapon belül megteszi).
2016. aug. 15. 23:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap szakítottam vele. Ma meg írkál hívogat, bocsánatot kért stb. De befejeztem vele, jó döntés?
2016. aug. 17. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. Ha van még dolgotok egymással akkor most neki kell hajtania. :) Most kiderül tényleg szeret e.
2016. aug. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!