Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap után szünetet kert?
Nem vagyunk egyutt egy hónapja egy hónapja kezdtünk el beszelgetni. De azota komolyabbra fordultak a dolgok mondhatni egyutt vagyunk.. Sok közös program egymasnal alvás szüleinek bemutatás... O mar az elején mondta mennyire szeret nalunk lenni, velem lenni, puszilgatott stb..
Vasarnap is jött hozzánk hozott egy csokor virágot nekem csak ugy. Nagyon nagyon jól esett:)
Kesobb osszevesztunk egy nagyon piti kis ügyön de en voltam a hulye aki tulreagaltam ezt az egeszet bocsánatot is kertem tőle..
Nem volt minden olyan, mondta hogy ha mar ilyenre igy reagálok mi lesz kesobb, de mondtam h ideges voltam más dolgok miatt is azert volt ez a kitörés igy belőlem nem ifordulna elo soha tobbet.
Ezek után este ott aludt es kis ido után próbáltam megbekiteni, es ugy éreztem hogy sikerult is...
Masnap reggel mikor elment mégsem viselkedett teljesen ugyanúgy annak ellenére hogy este meg hozzam bújt stb..
Mikor elkoszont es elment éreztem h van benne vmi..
Aztán kezdődött az egesz, hogy o most velem kapcsolatban elbizonytalanodott, mi lesz kesobb o ismeri magat annyira hogy ha ilyen lesz akkor szemétláda módjára fog viselkedni... Kerdeztem ezt az egeszet h miert hat egyértelmű hogyha cikk egyutt vannak lesznek vitak...
(Ezt a piti dolgot amin osszevesztunk o egy meg csalás mertekehez hasonlitotta)?)
Mondta h egy hétig ne talalkozzunk de beszéljünk, en ezen kiadtam.....
Es en is nagyon elbizonytalanodtam kezdtem megszeretni, es ezt a tudtára is adtam mert o ezt azt mondta nem érezte tőlem.
En a sokadik beszélgetés után mondtam h majd keres o ha ugy érzi hianyzok neki es voltak is valamik a szavai mogott....
Szerintetek csak játék az egesz, hogy kéreti magat vagy mire fel??? Fiatalabb nalam, egy fiu ismerosom szerint ilyen piti ügyön igy megsertodni elég gyerekes dolog..
20L
írtad is, hogy te borultál ki. Ő ezt meglátta és elbizonytalanította mi lesz később, mert nem tetszett neki. Tudod, általában ezt csinálja mindenki. Ha az első pár hétben valami nagyobb baki jön ki a másik félből, elkezd komplikálni, hogy jól választott e, és még hamar le zárja e egyáltalán, míg nincs szorosabb kapcsolat közöttük. Neki ez a megnyílvánulásod nem tetszett, ezért gondolkodik hogy megéri e neki ez hosszú távon. Okos húzás, ha már komoly kapcsolatot akar az ember, sok mindenki csinálja ezt.
Legalábbis szerintem ezt gondolhatja...
A pasik nem szeretik a hisztit, főleg ha piti dolgok miatt történik.
Ha már 1-2 éve együtt lennétek akkor lehet nem így reagálta volna le, de mivel még csak a randizós időszaknál tartotok ne csodálkozz.
A srác valószínű most azon agyal, hogy megérsz-e neki ennyit, főleg, hogy már hisztizel és még együtt se vagytok akkor mi lesz később?!
Gyerekes viselkedés részedről ez a 15m sétálok tőle... Most komolyan? Mit gondoltál?
Tehát hisztiztél mert nem értettetek egyet és ő nem volt hajlandó meghunyászkodni és igazat adni. Wow.
Én nem szünetet kértem volna, hanem egyből szakítok.
Fel kéne nőni, aztán jöhet a kapcsolat. Ebben a sztoriban nem a srác a ludas.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!